13 fede solbriller til mænd i 2017

1

Et par fede solbriller mænd er absolut et must, for den modebevidst herre. Her mener jeg bestemt ikke, at der skal spares ret meget på. Kvaliteten på et par fede solbriller til mænd er alfa omega og betyder, at enten køber du et par ordentlige kvalitets solbriller fra starten af, ellers skal du helt lade være.

Jeg deler hellere end gerne mine erfaringer med dig, da jeg endda selv har stået op til flere gange med et par skod kopi solbriller, som ikke er fem potter pis værd. Enten har de virkelig siddet elendigt, glasset faldet ud af rammen, skruerne siddet løse, og ja gider ikke nævne flere kedelige oplevelser.

Så gør op med dig, selv, om du vil bruge over 1000 kroner på et par rigtig fede solbriller til mænd i en ordentlig kvalitet ellers spare pengene op, og køb derefter, når du har fået skrabet pengene sammen.

Valg af et par fede solbriller til mænd

Internettet buldre desværre med mange af de her falske brille webshops og her skal du virkeligt være på dupperne og forholde dig kristisk. Mange kunder er med tiden desværre blevet snydt af diverse kopi solbriller fra kendte store brands som Ray Ban, Oakley, Carrera, Chanel og endnu flere.

Køb derfor ALTID dine briller hos en kendt webshop, der både har e-mærket CVR nummer og eventuelt gode anmeldelser hos trustpilot. Hvis du alligevel har facebook, kan du med fordel søge efter webshoppen, da rigtig mange kendte butikker bruger social medier.

Valget af et par fede solbriller til mænd lyder til at være en rimelig nem beslutning. Men virkeligheden forholder sig lidt anderledes, og kan for mange være en stor udfordring.

Markedet er utroligt stort indenfor solbriller, og hvert år kommer der hele tiden nye modeller, med endnu federe designs på markedet. Jeg har derfor samlet hele 13 solbriller til mænd fra anerkendte webshops som du, 100% kan stole på. hvor jeg desuden køber alt, mit modetøj til mænd.

 

Marc By Marc Jacobs solbriller i sort stel

Find denne solbrille

Her har du en rigtig lækker designer solbrille fra Marc By Marc Jacobs, der altid levere god kvalitet, som er en super trendy brille. Glasset består af grey mirror, og passer særdeles godt til det matte sorte stel. Dette er en enkel og lækker design, som enhver mand med stil fortjener. Prismæssigt befinder vi os lige under 1000 kroner, hvilket jeg syntes, er et yderst fornuftig pris for et par Marc By Marc Jacobs solbriller.

Christian Dior Homme solbrille i metal

Christian Dior Homme solbrille i metal

Find denne solbrille

Christian Dior laver super fede solbriller til mænd i en særdeles anderledes design. Designet er lidt speciel og kan måske skræmme nogle mænd på afstand. Enten så elsker man brillestel i to forskellige farver, eller så hører du til modsatte gruppe, som der ikke bryder sig om den variant.

Her på Simple Style har vi intet imod, at et par solbriller skiller sig ud på den gode måde som det her tilfælde. Brillens facon er firkantet, og glasset har en flot, sort farve. Synes du, at farven er en smule kedeligt, så kan du glæde dig over, at Christian Dior i alt har over syv forskellige farver at vælge imellem.

 

 

Tom Kristensen Prego

Find denne solbrille

Efter 24 succesrige år som professionel racerkører, trak Tom Kristensen sig tilbage fra motorsporten i 2014. I 2016 startede han et nyt kapitel  ved denne gang, at være med som co-designer på en ny serie af herresolbriller sammen med den danske solbrillevirksomhed PREGO. Det er blevet til en kollektion med 8 forskellige men topkvalitetssolbriller, som er designet til den stilbevidste mand, som sætter pris på design, udsøgte materialer og diskrete detaljer.

 

 

Marc Jacobs solbrille med blå glas

Marc Jacobs solbrille med blå glas

Find denne solbrille

Dette er en rigtig klassisk miami vice solbrille i en flot kaki blue farve fra Marc Jacobs. Mere klassisk kan det næsten ikke blive, og det er ret cool for netop dette, design har eksisteret i over 100 år. Alligevel kommer der hele tiden nye modeller på markedet, der konstant forsøger at ændre trenden.

Designet symbolisere et lækkert, cool og mainstream look, som bestemt ikke er ny tendens. Der er rigtig meget oldschool style her og elsker du denne type, der minder lidt 70er – 80er stil, så er det helt klart denne model, du skal ud og have fat i.

Ray Ban Wayfarer solbrilleRay Ban Wayfarer solbrille

Find denne solbrille

Der behøves næsten ikke at skrives noget her. Ærligt talt har man ikke set, eller hørt om denne originale Ray Ban Wayfarer solbrille, så man næsten levet indelukket som en cølibat (Ironi kan forekomme). Dette er nemlig et af de absolut mest kendte, og berømte solbriller i verden. Det er den bedst sælgende nogensinde som stadig år efter år slår, kører de øvrige solbriller over.

Der er med tiden kommet nyere udgaver af Ray Ban Wayfarer solbriller, men den originale er helt klart stadig i høj kurs, der går som varmt brød, så snart vi peger mod de varmere måneder. Brillen klassisk i sig selv med et tidløst design, der aldrig går af moden. Modellen er en unisex, der passer både til damer og herre.

 

Ray Ban New Wayfarer schwarz

Ray Ban New Wayfarer schwarz

Find denne solbrille

Som jeg skrev tidligere, er der kommet et par nyere modeller af den originale Ray Ban Wayfarer. Her er et godt eksempel, som fortjener at komme på denne top 13 liste. Brillen er lavet af gode glas og acetate, der giver et fedt trendy look – næsten som den originale model.

Faktisk ligger prisen ganske fornuftigt for en kvalitets solbrille som denne, og som både bæres af mænd som kvinder. Kort fortalt er det en unisex brille, som på mange måder minder om den originale, men i et lidt anderledes design til billige penge.

 

Ray Ban Top bar solbrilleRay Ban Top bar solbrille

Find denne solbrille

Denne fede solbrille til mænd er virkelig en maskulin brille. Brillen giver et råt look og kan kun bæres af “seje” mænd. Man får hurtigt et indtryk af “this is the real man” – en stilet herre, som har styr på tilværelsen. Jeg tror ikke, brillen vil klæde alle mænd, men den unge, seje eller trendy type vil helt sikkert elske denne solbrille fra Ray Ban. Stellet består desuden af metal, og glasset er næsten helt sort.

Emporio Armani solbrilleEmporio Armani solbrille

Find denne solbrille

Her er Italiens stolthed nemlig Armani, som i årevis har produceret alt fra parfumer, smykker, accessories og mode tøj til både herre og damer. Dette er en rigtig klassisk Armani solbrille med de sædvanlige kendetegn. Med andre ord er denne en typisk aviator formet glas med et stort Armani logo, printet i siden af stellet, som tydeligt kan ses ved denne populære brille.

Men uanset hvad er, er Emporio Armani bygget af solide materialer, kombineret med et super lækkert design. Lad disse flotte designer briller pynte dit ansigt på de solrige dage, og vis du er en mand med sans for stil.

Ray Ban Clubmaster solbriller Ray Ban Clubmaster solbriller

Find denne solbrille

Ja, så har vi endnu en Ray Ban solbrille på banen, der har været super populær gennem årene. Der er med tiden kommet flere nyere farver til, så der er lidt til enhver smag. Denne Clubmaster i sort guld er den mest populære farve, der kommer med en polycarbonat glas, der består af en ridsefri overflade.

Ray Ban har i flere modeller sat et polycarbonat glas netop for at beskyttes glasset mod ridser og slidtage. Tror alle mænd ind imellem kan være klodsede, og ret hurtigt kan ridse glasset. Ray Ban har virkeligt gjort det godt, og der er mange grunde til, at deres solbriller er de populæreste i verden.

Ray Ban Aviator solbrille i guldRay Ban Aviator solbrille i guld

Find denne solbrille

Ray Ban Aviator er en klassiker i et tidløst design, der har eksisteret i mange år. Det er lidt vintage præg over solbrillen, som gør, at selv de største stjerner formentlig kunne eje sådan et par retro solbriller. Modellen er både til den klassiske herre, og den modebevidste dame, der elsker at være med på det nyeste trend.

Målgruppen er forholdsvis meget bred, og man har både set teenager piger – såsom business manden på wall street bære dem på hovedet. Stellet er utroligt tyndt og er produceret af metal i en rigtig fin kvalitet, som kan tåle lidt af det hele.

 

Ralph Lauren havana solbrilleRalph Lauren havana solbrille

Find denne solbrille

Ralph Lauren er mest kendt for deres stilfulde designer tøj, til både damer og herre. Alle kender den lille brune polo hest, der er broderet uden på tøjet, men Ralph Lauren designer også lækre solbriller som denne havana model. Prismæssigt ligger vi på lige knap 1100 kroner, som jeg personligt mener, er en ganske fin pris.

Kigger vi lidt nærmere på dette smukke eksemplar, er der tale om et par gode glas i et eksklusivt design, og lækker kvalitet i verdensklasse. Stellet har denne pæne brune farve med et par flotte gule pletter over det hele. De Minder på mange måder om en dalmatiner hund i en ny version. Med andre ord så er man enten tilhænger af det ellers, så bryder man sig bestemt om denne type stil..

Le Specs Teen Spirit blackLe Specs Teen Spirit black

Find denne solbrille

Her er et par billigere solbriller fra Le Sepcs, som alle kan være med på. Kvaliteten er udmærket, og designet minder meget om et par klassiske miami vice briller. Nogle vil måske betragte dem som en smule komisk, da rigtig godt kunne ligne et par “Find holger”  briller. Ellers er de ret simple med et tyndt metal stel, og helt klare runde glas.

Le Specs Swizzle matte blackLe Specs Swizzle matte black

Find denne solbrille

Dette er nok en af mine favoritter fra Le Specs. Designet kunne godt minde lidt om et af de helt store internationale designer guruer. Solbrillen er mildest talt kulsort og kan på mange måder være rigtig cool, der passer til alt slags modetøj til mænd. Brillen kan desuden bæres af både herre og damer. Formen er oval og også en god UV beskyttelse,der er super god på de solrige dage.

Carrera New Champion solbrilleCarrera New Champion solbrille

Find denne solbrille

Carrera er et par højteknologiske sports solbriller i en lækker kvalitet. De har efterhånden mange typer varianter i deres sortiment og til noget for enhver smag. Carrera var engang kun tiltænkt for folk, der dyrker sport på meget et højt plan. Men i dag kan solbrillerne bæres af alle, som efterhånden er blevet et ligeså stort brand som f.eks Ray Ban.

Denne blå New Champion brille fortjener helt klart opmærksomhed fra min side. Bare farven er sindsyg fed, og skiller sig fra mængden. Et par super fede solbriller til mænd til en skarp pris! Ingen har sagt, at du behøver ligne alle de andre i byen eller på stranden, og her er en potentiel mulighed for at få et endnu federe look. Carrera New Champion har et sportsligt look i et fantastisk design, der både kan bæres af seje kvinder og mænd.

Solbrillens historie og udvikling

Hvorfor er det at solbriller ser så forbandet godt ud på mænd? Man kan endda få solbriller med emojis som er mega seje. Er det fordi vi forbinder dem med dage på stranden eller med fordi  man kan skjule selv en træls dag, og komme til at se ubekymret ud.? Er det fordi man maskerer øjnene, solbriller skaber en luft af mystik omkring deres bærere? Uanset hvad det er, virker det. Når vi ser en mand iført solbriller, kan vi ikke hjælpe, men vende vores hoveder og kigge misundeligt.

Solbriller har eksisteret længe

Selv om solbriller til mænd som vi kender dem nu, først begyndte at dukke op i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede. Inden det tyvende århundrede eksisterede der også metoder til beskyttelse af ens øjne fra solen. I forhistoriske tider brugte inuitfolk snebriller lavet af hvalrossen elfenben. De første officielle solbriller blev opfundet i Kina fra det 12. århundrede ved brug af røget kvarts. På den tid var de kun en måde at lindre solens hårde blænding på. De gjorde ikke noget for at hjælpe ens syn eller beskytte mod mere skadelige virkninger, som UV-stråler. Men virkningen var nok, og inden for to århundreder spredte solbriller til Italien og til sidst resten af ​​verden. Kejser Nero brugte endda smaragder som solbriller, da han så på gladiator kampe ved colosseum.

Behandling mod lysfølsomhed

I det syttende århundrede blev briller med et andet tonet lag sædvanligvis solgt som behandling for lysfølsomheden forårsaget af syfilis, men der var andre mulige anvendelser til dem. Det var James Ayscough, der indså, at tonede solbriller kunne bruges til at forbedre synet i det attende århundrede.

Solbriller kommer på mode

Men det var filmstjernerne fra 1920’erne, der gjorde brug af solbriller til et mode fænomen. De brugte solbriller til at beskytte deres øjne ikke fra solen, men fra de lyse lys i studiet. De blev fotograferet med solbriller, og snart begyndte trenden. Sam Foster var den første til masseproducerede solbriller i 1929, hvilket gjorde at det ikke ikke længere kun var en luksus  for de rige, men også var tilgængelige for masserne. Solbriller blev brugt af luftfartsselskaber i anden verdenskrig, og i 1936 introducerede Edward H. Land of the Polaroid Company polariserede solbriller og begyndte at sælge pilot solbriller til offentligheden.

I dag er der flere forskellige stilarter indenfor solbriller til rådighed for mænd med funktioner som UV-beskyttelse og selv tonende linser. Pilotbriller eller trucker briller som de også kaldes er stadig på mode i dag, nu med tynde, guld tempel arme og store linser. Disse briller ligner ikke længere noget som er lavet til en pilot, men passer perfekt til en mand med en klassisk modefornemmelse. De kan bruges af alle fra den smarte forretningsmand til den arbejdsomme håndværker.

Klip-ons er en anden populær stil af solbriller til mænd. Disse består af briller med en metalbjælke over toppen af ​​glassene.  Disse alsidige briller kan tjene som almindelige briller indendørs og som solbriller udenfor.

Alt gammelt er nyt igen, så vintage solbriller er altid et hit. Der er flere retro stilarter af solbriller, der har lavet et comeback de seneste år, men de mest succesfulde er runde vintage solbriller eller “swinger solbriller” som de kaldes på grund af deres oprindelse i 1920’erne. Disse briller har et smart, sejt look, der kombinerer det gamle med det nye. Wrap-around solbriller har også lavet et comeback og er et godt valg for den mere atletiske mand. Disse har somregel også mørkere linser, hvilket gør dem til farvorit for politibetjente og sikkerhedsvagter, da de skjuler brugerens udtryk og afgiver en hård, ligegyldigt look.

Havde solbriller stoppet deres udvikling i det fjortende århundrede da Nero holdte en smaragd op for ansigtet for at skjule øjnene fra solens stråler, ville de ikke være helt så seje og mystiske, som de er kommet til at være nu. De ville heller ikke være så nyttige, hvis James Ayscough ikke havde udviklet sin teori om tonede linser, der hjælper med at forbedre synet. Heldigvis fortsatte solbriller med at udvikle sig både praktisk og moderne. Dette er takket være både ​​filmstjerner og flyselskaber som hjalp solbriller med at udvikle sig indtil de blev noget i tråd med det, vi er vant til i vore dage: indbegrebet af et sejt ansigtsudtryk.