Ammekjoler til fest

0

Hvilke kvinder vil ikke gerne se godt ud i en ammekjoler til fest, og samtidig kunne amme forholdsvis diskret? Ammekjoler skal måske kun bruges få gange i livet, og man kan lige så godt få det bedste ud af det, som giver søde minder fra dengang, da børnene var helt spæd.

Der findes flere typer ammekjoler, der både går fint til hverdagen, receptioner, fester, bryllupper og mange andre festlige lejligheder. Jeg har nu forsøgt at finde de flotteste og de mest praktiske ammekjoler til fest, som jeg iøvrigt glædeligt vil dele ud af her på simplestyle.

Her finder du ammekjoler til fest

Lad mig sige det med det samme, udvalget er jo ikke enormt, og der sker højst sandsynligt ikke ret meget mere på den front, medmindre der pludseligt skulle opstå en ekstremt babyboom.

Desuden kan det slet ikke sammenlignes på samme niveau med alt andet designer tøj. Der er ikke så mange producenter der producere ammetøj herhjemme, og det er faktisk kun nogle af de helt store internationale netbutikker har et bredere sortiment af ammekjoler til fest.

Asos fashion har smukke kjoler

En af de største engelske webshop indenfor mode til mænd, og kvinder har blandt andet over 25 forskellige ammekjoler til fest. Prisen ligger generelt højt, som skyldes det det arbejde, der lægges i og alle de specielle skrædder syninger, der kræves for en enkelt kjole. De billigste kjoler fås helt nede fra en 300 kroner og går op til lidt over de 1500 kroner.

Men ammekjoler i den pris kaliber er virkelig lækre, som sidder helt perfekt. Designet er moderne, der virkeligt har flotte udskæringer, og med mange smukke detaljer, der bare skal ses. Man kan få en kjole i en helt sort afdæmpende farve, som ikke trækker for meget opmærksomhed. Den passer helt fint til hverdagen, og til mindre fine lejligheder.

Er de tale om større begivenheder, som f.eks konfirmationer, fødselsdage og bryllupper kan en creme farvet eller en hvid ammekjole være den helt rette sag. Det er op til den enkelte kvinde, hvilken stil de vil køre, eller om man vil være den moderne mamma, business mama eller en neutral mamma, som ikke har behov for at blive bemærket af andre mennesker.

Se udvalget af ammekjoler til fest hos Asos.com

Kvinder er lige så forskellige som mænd, og det skal vi kun være glade for. Husk du også finde Malene Birger kjoler eller festkjoler til under 500 kroner – Hvis du ikke finder noget her.

Sara ammekjole til fest

sara-ammekjole-til-fest

Find denne ammekjole

Denne skønne ventekjole har et par flotte draperinger ved brystpartiet, og er super flot til den nybagte mor. Kjolen er fremstillet i 95% polyester og 5% elsthan, som gør at ammekjolen giver sig en smule.

Den er oplagt til bryllupsfesten, fødselsdagen, dåb og andre festlige begivenheder. Desuden fås denne model i en bordeaux farve, som går op til en størrelse 44, og passer helt perfekt til et par sorte ballerina sko.

Ammekjole fra Mama licious

ammekjole-fra-mama-liciousammekjole-fra-mama-licious

Find denne ammekjole

Mama licious er kendte for deres helt fantastiske smukke ammekjoler, og det faldt helt naturligt, at bringe denne dejlige kjole med i artiklen. Er man ikke til en kort ammekjole så er denne flotte Mama licious ventekjole rigtig interessant.

Den går akkurat ned til knæene og har en rigtig skøn vandfalds udskæring. Med stræk i materialet er dette et “must have” kjole til den kommende mor, der ønsket et flot og moderne look.

Billig ammekjole fra Anna Field

billig-ammekjole-fra-anna-field

Find denne ammekjole

Selvom denne ventekjole fra Anna Field er billig i anskaffelse – Kan den uden problemer bruges til en hyggelig fest. Mange kommende mødre vælger, at bruge den til hverdagsbrug da stoffet er utroligt blødt og behageligt.

Ammekjolen er utroligt strækbar, og helt præcis indeholder kjolen 10% elasthan – Hvilket ligger over gennemsnittet. Ønsker du en behagelig ammekjole i et diskret look, og til en rigtig billig pris – Så er det helt klart denne Anna Field kjole du have.

Sort ammekjole fra Anna Field

sort-ammekjole-fra-anna-field

Find denne ammekjole

Her har vi endnu en super god hverdags ammekjole, der netop er helt perfekt til de korte ture ned i byen, når du er ude og handle, hente barn eller på besøg hos mor eller far.

Bemærk denne type ventekjole er kortere og sidder tættere til kroppen, og derfor er et par sorte leggings et rigtig skønt match til kjolen.

Jojo Maman bébé kjole

jojo-maman-bebe-kjole

Find denne ammekjole

Jojo Maman Bébé ammekjole er en rigtig flot festglad ventekjole i et rigtig smukt design. Kjolen har et flot snit og går ned til en cirka knæhøjde – Som giver et rigtig fint look til den kommende mor eller nybagte mor.

Udover sorte eller grå ammekjoler til fest så er det også lækkert, at have en festlig og farverig ammekjole liggende i klædeskabet. Og man ved aldrig helt hvornår ens veninde pludseligt holder en surprise party.

Ammekjole til fest fra Isabella Oliver

ammekjole-til-fest-fra-isabella-oliver

Find denne ammekjole

Vil du have en sort ammekjole som virkelig føles lækker, og lever op til nutidens modetendenser? Så tjek denne smukke Isabella Oliver ventekjole i et rigtig lækkert design.

Kjolen har en fin lille “kinaflip” og er utrolig klædelig til mere eller mindre alle kropstyper. Isabella Oliver er virkelig smuk og du vil med garanti vil nyde det dejlige bløde stof, og det skønne look.

Uanset om du er slank eller har en smuk kurvet kropsform – Så er denne kjole helt fantastisk som alle mødre burde have i klædeskabet.

Grøn ammekjole til fest fra DP Maternity

groen-ammekjole-til-fest-fra-dp-maternity

Find denne ammekjole

Denne grønne ammekjole sidder lidt løsere og er perfekt til mødre, der ønsker et casual look. En jakke fra ONLY vil desuden passe helt perfekt til – Især om efteråret med de meget korte ærmer, som kan blive en køligere affære.

Kjolen har en fin rund halsudskæring og smart med en funktionel ammelukning. Kjolen indeholder 4% elsthan og 96% viskose som få op til en størrelse 48.

Skriv en kommentar