Badedragter til gravide

0

At vente sig er det mest fantastiske, og noget af det bedste her i livet. Livet giver pludseligt meget mere mening, og det vil blive ændret for altid, når det lille, smukke barn engang kommer til verdenen. At være gravid og få et lille smuk baby er for mange kvinder det ultimative og den største begivenhed.

Det med at finde badedragter til gravide kan sommetider være noget af en udfordring. For det første vil mange gravide føle sig “utiltrækkende”, og for det andet er udvalget af badedragter til gravide forholdsvis begrænset.

Men når du endelig har fundet en lækker badedragt, vil det hele blive meget nemmere. Forestil dig hvor en dejlig følelse, det måtte være at komme ned i vandet, hvor du pludseligt føler dig ligeså let som et stykke fjer.

Du kan bruge hele kroppen på en helt anden måde, og du kan dyrke motion, slappe af eller et helt tredje. Nyd livet på en helt anden måde, og saml alle kræfter og tanker ind på samme tid.

Her finder du udvalget af badedragter til gravide

Jeg har fundet frem til moderne badedragter til gravide, som helt sikkert fortjener opmærksomhed. Måske er der nogle, der tænker, kan man virkelig tage på stranden, eller i badeland som gravid?

Ja, absolut kan man da det, og de fleste almindelige mennesker har en afslappet holdning til kroppe og nøgenhed, som er jo en naturlig del af livet. I sidste ende er det egentligt deres, helt eget problem og kan de ikke klare synet, må de enten finde et andet sted at være eller vende hovedet den anden vej for den sags skyld.

Så med andre ord – Just do og tag dig ikke af “haters”

Mamalicious sort badedragt til gravide

Mamalicious sort badedragt til gravide

Find prisen her

Dette er en rigtig lækker, og flot badedragt til kvinder, der er modebevidste. Her får man en hel sort badedragt, der krydser ryggen og en fin sløjfe ved barmen.

Siden den er specielt fremstillet til gravide, er der selvfølgelig plads til en stor, smuk mave. Mamalicious er faktisk en af de populæreste badedragter til gravide, og til en helt fantastisk pris, hvor alle kan være med..

Mamalicious New Josefine badedragt til gravide

Mamalicious New Josefine badedragt til gravide

Find prisen her

Var du ikke så vild med den sorte badedragt, kan du med nøjagtigt samme design få den i en hvid farve i stedet for. Denne skønne badedragt til gravide er ikke nær så neutral som den sorte, og du vil skille dig lidt mere ud af mængden.

Den er rigtig fin til sol, strand og varme og for det beskedne beløb, kan du næsten ikke få mere badedragt for pengene. Designet passer perfekt til den moderne mamma, som ikke går på kompromis med kvaliteten, eller cool design.

Badedragt til gravide fra Topshop

Badedragt til gravide fra Topshop

Find prisen her

Er du ikke så blufærdig, og vild med en dyb V udskæring i stribet mønster, så er det måske denne badedragt fra Topshop, du skal gå efter. Du får en ret cool badedragt, der både er mere åben foran barmen, og på ryggen. Kvaliteten er ganske fornuftig, og materialet består af 100% bomuld.

Det er vigtigt at understrege badedragten, ikke er super glad for tørretumbler. Som en travl kommende mamma, kan selv de mindre detaljer blive glemt. Tjek den ud hos webshoppen, hvor du også finder andre badedragter til gravide, som ikke er repræsenteret her.

 

Skriv en kommentar