Bikini til kvinder med former – 7 typer bikinier

0

Find allerede din bikini til kvinder med former, for inden du får set dig om, bliver det pludseligt sommer eller skal på ferie snart. Der er ingen grund til at gå i panik eller blive irriteret over udsolgte bikinier overalt.

Så derfor kom igang i en rigtig godt tid, da der faktisk allerede nu er kommet mange flotte bikini til kvinder med former. Husk når du skal have årets lækre bikini, er det utroligt vigtigt, at du tænker på din krops form, og at bikinien passer til din flotte figur.

Her finder du din bikini til kvinder med former

Jeg har allerede nu været på jagt efter lækre bikinier til kvinder, og man må sige, at der på nuværende tidspunkt er kommet mange lækre modeller. Jeg vil ikke gøre mig ekspert på valg af bikini til kvinder med former, men en ting er helt sikkert, at du kan være sikker på, at små trekants bikini sæt ikke vil passe til din form, og især hvis, har en stor smuk barm.

Læs med længere nede i artiklen, for her vil du se de 7 smukke modeller, jeg har fundet frem til dig. Tjek også badedragter med ben til kvinder eller badedragter til gravide, som du finder her hos simplestyle.dk

Twintip Performance black

Twintip Performance black

Find denne bikini her

Her er den model, der passer perfekt til en stor barm, og kvinder med større bagdel. Designet minder på mange måder om badetøj, fra 50’erne med sort hvide striber. Bikinitoppen giver en god støtte til dine bryster og har ihvertfald styrke nok til at hjælpe barmen mod tyngdekraften. En rigtig fed sommer bikini til en skarp pris.

Twintop Performance i mint farve

Twintop Performance i mint farve

Find denne bikini her

Du er heldig, at hvis du får fat i denne super skønne bikini. Selvom modellen er ny på markedet, har det vist sig, at den allerede ret populær.

Farven er helt vild cool og passer til kvinder, der ikke er bange for at vise deres smukke, former frem. Farven fremhæver hofterne, og skabt perfekt til numsen. Toppen har en udtagelig polstring, og en smart frontlukning.

Farven fremhæver hofterne, og skabt perfekt til numsen. Toppen har en udtagelig polstring, og en smart frontlukning.

Oniel Bluebebel black

Oniel Bluebebel black

Find denne bikini her

Oniel Bluebebel bikini er en fantastisk model til kvinder med æbleformer. Farven er ikke så opsigtsvækkende, og trussen dækker meget af numsen. Sættet kan på mange måder virke ret uskyldigt og passer perfekt til kvinder, der ikke er interesseret i at være i rampelyset.

Med andre ord kan du med denne bikini model, gemme dele væk, du ikke vil vise frem for offentligheden. Efter min mening er modellen dog stadig en super flot og attraktiv til smukke kvinder med former.

Asos Fuller Bust cross wrap

Asos Fuller Bust cross wrap

Find denne bikini her

Dette er en fantastisk bikini i en rigtig lækker farve, og med et super fedt design med mange mindre detaljer. Den har flere justerbare stropper, som kan bindes, og strammes op efter eget behov.

Har du en stor barm, er dette bikinisæt helt perfekt, da der netop er rigeligt med plads. Er du helt vild med badetøj i flotte kulørte farver, så kan du være helt sikker på, at du denne model fra Asos er helt perfekt.

Asos Curve snow leopard

Asos Curve snow leopard

Find denne bikini her

Asos snow leopard er super lækkert bikini sæt i en rigtig god kvalitet. Leopard farven gør, at du hurtigt bliver lagt mærke til på stranden. Toppen har desuden justerbare stropper, og en fin lukning i nakken. Er du til frække leopard farver, og smart design kan du være helt sikker på, at du også bliver vild med denne model.

Asos Underwired Ruched Red Bikini

Asos Underwired Ruched Red Bikini

Find denne bikini her

Mere skrigende rødt badetøj, som denne model fra Asos finder du ikke. Designet er rigtig fedt og minder om gode, gamle 50er stil. Trusserne går ihvertfald meget højt oppe, og du kan skjule maveskindet, hvis du ikke er så glad for at vise det frem foran offentligheden. For under 200 kroner du får rigtigt meget badetøj i et absolut lækkert kvalitet og design.

Pour Mai Splash Padded Bikini

Pour Mai Splash Padded Bikini

Find denne bikini her

Er du ikke til 50er stil og badetrusser, der går meget højt oppe, kan du med fordel tjekke denne model ud i stedet. Du bibeholder stadig den skrigende røde farve, og du får stadig et rigtig godt kvalitet.

Toppen har en strop, der går bag om nakken, og trusserne har et par smarte sløjfer ude i siderne. Du får med andre ord et virkeligt skønt sæt til billige penge..

 

Skriv en kommentar