Billige højhælede sko – 10 lækre modeller

0

Alle kvinder elsker sko, og især billige højhælede sko, til rigtige gode priser. Et par billige højhælede sko er, hvad der skal til for at redde en rigtig dårlig tøj dag. Men uanset hvad så kan der altid være plads til et par nye lækre sko i garderoben.

Der findes sko til enhver anledning, og til hvilken som helst stilart, da udvalget er utroligt bredt. Det er faktisk næsten svært at finde to identiske højhælede sko der næsten er identiske. De højhælede sko er rigtige populære, der har mange lækre fordele.

Et par billige højhælede sko udstråler selvtillid og giver samtidig et feminint look. Desuden får din figur en helt anden position, end du er vant til. Du kan ændre din stil markant, og selv ændre din personlige stil på forskellige måder. Husk du også kan finde sorte ballerina sko, vagabond sko til kvinder og Sofie Schnnor sko.

Jeg har dog kun fremhævet en lille bitte udpluk, af hvad der findes på markedet. Helt præcist har jeg fundet 10 rigtig lækre modeller til helt fantastiske priser.

New look scramble black

New look scramble black

Find højhælede sko

Dette er forholdsvis nye billige højhælede sko fra New look. På mange måder er de utrolige klassiske, og er heller ikke nyt design, der lige er sprunget ud på markedet.

Designet ligner mange andre pumps, men alligevel er denne model en forholdsvis ret populær, som sælges i rigtig stor stil. New Look går fra en størrelse 36 – 42, og prisen er så lavt at alle kvinder kan være med lige her.

Even & Odd billige højhælede sko i flere farver

Even & Odd billige højhælede sko

Find højhælede sko

Even & Odd laver super fede højhælede sko til kvinder, som virkeligt er modebevidste, og super attraktive. Du kan virkelig få en sjov aften med Even & Odd sko, da de har en let afrundet tåspids, der skåner tæerne, mod de værste tå smerter.

Tror alle kvinder haft haft episoder eller minder, fra de dagen efter næsten ikke kunne gå efter en hel hektisk aften på dansegulvet. Der er intet værre en store grimme vabler, og værste tilfælde blå negle. Her kommer disse billige højhælede sko, ind billedet og forsøger på bedste vis at forhindre de værste skader.

Marco Tozzi pumps i 4 dejlige farver

Marco Tozzi pumps

Find højhælede sko

Marco Tozzi er et velkendt mærke, der har et dejligt bredt udvalg af billige højhælede sko, og diverse accessories til kvinder til alle aldre. Alle kan være med her, og Marco Tozzi er, har virkelig sans for lækre detaljer, når det kommer til sko. Designet ser meget uskyldigt ud, og bruges til jobbet, eller når man skal til møder, konferencer osv.

Jeg vil ikke decideret kategorisere den som en festsko, og det ikke, fordi den ikke kan bruges til formålet, men der er bare andre pænere modeller, der egner mere til det. Marco Tozzi har denne skønne model i hele fire forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Dorothy Perkins i navy blue

Dorothy Perkins i navy blue

Find højhælede sko

Dorothy Perkins har i snart 100 år designet modetøj til damer på et højt internationalt plan. Bare i England er der over 600 fysiske butikker, hvilket indikere på at de har haft stor succes med brandet. Denne super lækker højhælede sko, er syet med imiteret læder hele vejen rundt og har en beskeden hælhøjde på 10 cm.

Designet er moderne hvor et par lyse beige bukser vil se rigtig godt sammen med skoen. Der er selvfølgeligt frit valg på alle hylder, og der kan kombineres på kryds og tværs. Men en ting er helt sikkert, Dorothy Perkins producere moderne tøj til kvinder, hvor alle kan være med.

Asos wide fit pointed high heels

Asos wide fit pointed high heels

Find højhælede sko

Dette er webshoppens helt egen kollektion, som repræsenteres i en smuk lys pink farve. Nu bevæger vi os lidt i en anden boldgade med helt andre med stik modsatte farve af sort.

Med den rette beklædning, og stil vil disse flotte lyse pink sko stå utrolig smukke, som enhver kvinde vil elske. Hælen er 11 cm lang og er en slimfit udgave med en masse fine mindre detaljer. Prisen er bestemt også i orden, og det gælder om at slå til, når de kommer på tilbud

Asos højhælede sko i sølv farve

Asos højhælede sko i sølv farve

Find højhælede sko

Dette er en virkelig lækker højhælet sko, i en frisk farve der skaber opmærksomhed omkring sig. Overfladen er dækket af en metal finish, og med et tvetydig mønster. Skoen minder på mange måder om en klassisk nytårs sko, hvor det gælder om at se rigtig godt ud. Den kan også bruges til hverdag, men personlig mener jeg at den lige er en tand for meget, af det gode og burde under alle omstændigheder høre til under kategorien festsko.

Zign billige højhælede sko i mint

Zign billige højhælede sko i mint

Find højhælede sko

Zign laver også bare rigtig gode sko til kvinder og er hele tiden, er under konstant udvikling. Zign er gode til at skabe sko, som både er af fin kvalitet, men som også følger tendenserne indenfor fashion. Udover mint kan du købe skoene i 4 andre farver.

Skoen er meget tæt og er spids ved tåen, som betyder, at du i løbet en aften skal skifte skoene, især hvis du har været meget aktiv på dansegulvet. Hold derfor rigtig godt øje med webshoppen, da der allerede nu kan være et godt tilbud på dem.

Kiomi højhælede sko i gold

Kiomi højhælede sko i gold

Find højhælede sko 

Her er en af de super frække billige højhælede sko, der er perfekt festlige sammenkomster. Hælen har en højde på 8,5 cm og vil derfor også være behageligere at gå i en hel aften. Kiomi laver helt fantastiske sko i et frækt, og lækkert kvalitet. Næsten alt materialet består af læder, og derfor vil dine fødder ånde rigtig godt i skoene. Med andre ord får man et par smukke højhælede sko, der har fortjent en plads i en enhver kvindes garderobe.

Asos Primerose højhælede sko

Asos Primerose højhælede sko

Find højhælede sko

Vi nærmere os foråret og det går kun i den lyse retning, og dagene bliver kun længere jo tættere mod sommeren, vi kommer ind på Det er super skønt, og derfor er det også tid til at se på disse røde billige højhælede sko. Denne model fra Asos er simpelthen et “I need it” , hvis du vil følge modens tendenser.

De er super fede, og farven springer virkeligt frem. Den har en høj hæl på 11,5 cm, og skoen er også forholdsvis ret spids ved tåen. Desuden har Asos Primerose også stropper, som skal bindes rundt om anklen. Kort fortalt er det en super fed party sko, der fortjener at få min opmærksomhed..

Marco Tozzi hæjhælede sko i rose

Marco Tozzi hæjhælede sko i rose

Find højhælede sko

Marco Tozzi er en pæn sko med en medium lang hæl på 9,5 cm. Modellen kan købes i en sort, eller en smuk rose farve. Begge farver er pæne på hver sin måde og har hver deres fordel.

Spidsen er rund, der lindre smerten ved tåen, og lukningen består af en fin spænde, der gør det hele meget nemmere.

Generelt kan man sige, at Marco Tozzi sko kan bruges hele året rundt. De fleste modeller er lavet i enten tekstil, eller imiteret læder, og er selvfølgeligt ikke ligeså stærke som et par sko i ægte læder.

Uanset hvad du er til, så er Marco Tozzi, er godt mærke, der har produceret sko til kvinder i rigtig mange år efterhånden.

Tjek desuden webshoppen ud, og du vil ligeledes finde andre billige højhælede sko til skarpe priser.
Premium Sale 728 x 90jpg

Skriv en kommentar