Billige jeans med huller til kvinder

0

Et par billige jeans med huller er en meget fed trendy stil, der igen er blevet meget moderne gennem de seneste par år. Der er mange typer på markedet til forskellige priser, men i artiklen her skal vi se på de fede jeans til kvinder – I den billige ende.

Det gælder om at finde din personlige stil, der passer til dig, og til hvilken typer af modetøj til kvinder som bukserne skal kombineres med. Billige jeans med huller kan eksempelvis godt være designet til at se slidte ud udenpå.

Men der er også andre modeller med markante flere huller igennem buksen, der passer super godt sammen med billige højhælede sko, Sofie Schnoor sko eller en let sommerjakke til kvinder.

Mange foretrækker billige jeans med huller da det i sig selv signalere et råt og trendy look. Det super fede med denne type jeans er, at du også kan skabe et super sexet feminint udtryk – Der giver et krydret twist i mellem det rå, 70er look og nutidens feminine bløde stil.

Billige jeans med huller kan bæres hele året

Et par billige jeans med huller er ikke decideret sæsonbetonet og kan kort fortalt bæres på alle 4 tidspunkter af året.

Naturligvis vil der i sommerhalvåret altid komme nye designs på markedet – Men der er absolut ingen hindringer i at til bære dem om vinteren eller i det tidligere forår.

Dr. Denim Dixy skinny fit

Dr. Denim Dixy skinny fit

Tjek prisen her

Disse billige jeans med huller fra Dr. Denim er en super cool og trendy model, der sidder helt perfekt. Her er der tale om et par slimfit jeans, som sidder helt tæt og iøvrigt er meget behagelige.

Dr. Denim har altid produceret super fede jeans til kvinder, og denne Dixy model er for tiden et af de mest solgte billige jeans med huller til kvinder.

Only Onlcoral skinny fit dark
Only Onlcoral skinny fit dark

Tjek prisen her

Only har igennem mange år designet smarte og moderne jeans til skandinaviske kvinder. Dette eksemplar er et endnu godt eksempel på, at deres designer team helt klart kan udvikle seje jeans.

Til seje og modebevidste kvinder. Cool, moderne og flotte kan bedst beskrive denne Onlcoral skinny fit dark bukser, der iøvrigt er på top 10 listens populæreste bukser til damer.

Vero Moda Vmflex-it black

Vero Moda Vmflex-it black

Tjek prisen her

Denne billige jeans med huller fra Vero Moda er en lidt pænere buks, der er helt perfekt til dem, som ønsker, at par smarte jeans i en diskret udgave.

Den sorte farve er en neutral farve, som ligner et par leggins utroligt meget. Vero Moda Vmflex giver en flot figur, og som kan gå til de fleste ting. Modellen er en 2016 kollektion, der kom i handel ultimo maj måned.

Billige jeans med huller fra Only

Billige jeans med huller fra Only

Tjek prisen her

Disse flotte jeans er super smarte, der har fået tilføjet en masse cool detaljer. Inspirationen kommer fra “hipster” stilen, som stammer helt tilbage fra 1960ernes kultur, der er blevet krydret sammen med nutidens moderne tendenser.

Jeg forestiller mig målgruppen, er den yngre generation, der ønsker et afspejling af det moderne trendy look, og et oldschool “hipster” look i en pænere facon.

Missguided jeans light grey

Missguided jeans light grey

Tjek prisen her

Missguided er et par neutrale bukser, der sidder forholdsvis meget tæt, og der kan forveksles med leggins. Kigger man hurtigt på buksen uden yderligere at tænke over det, vil man tro at det “bare” er et par leggins i en afdæmpet farve.

Denne model er faktisk et rigtig godt alternativt til de sorte Vero Moda Vmflex-it jeans, som også har et mere neutralt look.

Med det rette udvalg af tøj – Kan du med andre ord virkeligt få et rigtig lækkert look til billige penge.

Cheap Monday Denim

Cheap Monday Denim

Tjek prisen her

Cheap Monday denim er på mange måder et par almindelige klassiske jeans med slitage, uden at det bliver for meget af det gode.

Farven er også utrolig klassisk der eksisteret i over 100 år, og om man vil det eller ej – Så er den klassiske jeans farve et af, de mest solgte nogensinde, og vil formentlig stadig være det. Cheap Monday er kort fortalt en stensikkert valg, der ikke er til at vælte af tronen.

Dr. Denim Lexy white ripped

Dr. Denim Lexy white ripped

Tjek prisen her

Dr. Denim Lexy er et par højtaljede jeans, som også sidder meget tæt til kroppen. Både foran og bagved er der praktiske lommer til opbevaring af din smartphone, pung eller nøgler.

Dr. Denim er kendt for deres pæne design, og gode kvalitet. De har et rigtig godt ry, og du får rigtig meget lækkert modetøj til kvinder for fuld valuta.

Med disse super flotte Lexy jeans – Går man ikke galt i byen med.

Noisy May lyseblå jeans

Noisy May lyseblå jeans

Tjek prisen her

Disse Noisy May jeans passer utroligt godt til de unge kvinder, der ønsker en funky og smart stil. Der er mange cool detaljer med, og som sidder tæt til kroppen.

Der er ligeledes et par super cool lynlåse i bunden af buksebenene, som kan lynes op alt efter behov og stil.

Noisy May er et “must have” i klædeskabet, og som desuden tilpasser sig efter din krops form – Med andre ord får du en super lækker “bagdel” i disse billige jeans med huller til kvinder.

Skriv en kommentar