Festkjoler til under 500 kroner – 12 smukke typer

0

Er du vild med festkjoler til billige penge, og kan det overhovedet lade sig gøre at finde smukke festkjoler i den prisleje? Det vil vi finde ud af, og derfor har vi tjekket samtlige mode butikker ud for billige lækre sager.

Det fede ved en billige festkjoler er, at alle kan være med på den uden at det gøre ondt i pengepungen. Derudover lære man blive økonomisk ansvarlig ved at spare en masse penge, da det i rigtig mange tilfælde slet ikke behøver at være så dyr og omkostelig affære.

Men uanset om du er på mode jagt eller blot søger inspiration til din personlige stil, så er der masser af billige smukke festkjoler at finde længere nede i artiklen.

Stort udvalg af billige festkjoler

I forbindelse med dette indlæg har jeg besøgt de populæreste tøj butikker i Danmark, og jeg må indrømme at jeg er, blev noget overrasket, hvor mange muligheder der er. Der findes jo utrolige mange festkjoler til helt fantastiske priser.

Mange af de nedenstående kjoler er helt perfekte til festlige begivenheder som fødselsdage, barnedåb, byture, og hvad man nu ellers kan finde på. Når man befinder sig i den lave prisleje, kunne jeg forestille mig, at der måske er stilles spørgsmåls tegn ved tøjets kvalitet.

Jeg kan fortælle, at jeg efterhånden har flere bekendte, der har forsøgt sig, men en billige festkjoler til under 500 kroner, og der fungerer helt upåklageligt indtil videre med stor tilfredshed. Uanset om du arbejder som privat dagplejer, i en børnehave eller noget helt andet, så er det dejligt at vide at du kan fylde dit tøjskab med super billigt, og super lækkert tøj til næsten ingen penge, og skulle du være uheldig, at der går hul i kjolen, er det ikke værre end du kun har betalt små penge.

Mint & Berry jersey kjole i sort og hvid

Mint & Berry jersey kjole i sort og hvid

Find festkjolen her

Mint & Berry kjolen er virkelig populær, der sidder helt perfekt til kroppen. Længden på kjolen er forholdsvis kort, som sidder tæt til taljen. Det gode ved denne model er, at man kan købe den i 4 andre farver, og dermed kan få endnu flere looks.

Kjolen er for tiden rigtig billig, og vi taler om en pris under 500 kroner. Det er nu du skal slå til, for ellers bliver de populæreste farver, og størrelser ret hurtigt udsolgt.

Only onlinova maxikjole

Only onlinova maxikjole

Find festkjolen her

Her har vi en rigtig lang kjole i en fantastisk smuk farve. Only onlinova har en almindelig pasform og sidder heller ikke alt for tæt til kroppen, hvilket er super lækkert, når det er rigtig varmt.

Only er et rigtig kendt herhjemme som til tider producere virkelig lækre festkjoler i en god kvalitet. Denne flotte model kan købes i to forskellige farver, og fås op til en størrelse 46.

Vero Moda VMKAYA black iris

Vero Moda VMKAYA black iris

Find festkjolen her

Denne smukke Vero Moda kjole er en rigtig sommerkjole med de klassiske farver, og med den helt rigtige længde. Kjolen er helt sort, der er blevet dækket med hvide sne fnugger eller rettere et mønster, der ligner snebolde.

Uanset set hvad det ligner, så er det en meget populært mønster til de varme måneder. Selvom denne Vero moda er en billig kjole, er kjolen fremstillet i en rigtig god kvalitet, som vitterligt kan tåle at blive brugt.

Hertil vil et par billige højhælede sko eller et par pæne ballerina sko passe helt perfekt til denne rigtig flotte sommerkjole.

Dorothy Perkins Billie i navy blue

Dorothy Perkins Billie i navy blue

Find festkjolen her

Denne søde Dorothy Perkins billie kjole passer helt perfekt til smukke kurvede kvinder. Farven er helt vidunderlig og kan stort set gå til alt slags tøj, og det er uanset om vi taler sko, fodtøj eller overtøj.

Kjolen har flere smukke detaljer, der giver enhver kurvet kvinde rigtig flotte former. Billie modellen er i sommerperioden en af de populæreste inde på webshoppen, og der gælder derfor om at være hurtigt på tasterne, hvis du skal have fat i den rigtige størrelse.

Vero Moda hvid sommerkjole

Vero Moda hvid sommerkjole

Find festkjolen her

Leder du efter en smuk hvid sommerkjole til de varme dage, så kunne denne elegante Vero Moda festkjole med ærmer være et rigtig godt valg.

Denne vidunderlige hvide kjoler sætter virkeligt din personlige stil i perspektiv, som især er velegnet til festlige begivenheder, som kunne være bryllup, fødselsdag, konfirmation, dåb eller til byturen sammen med dine bedste veninder. Står du ikke og mangler en smuk hvid festkjole til billige penge, så findes den samme model i en bordeaux farve.

Villa Vitinny jersey kjole i pink tint

Villa Vitinny jersey kjole i pink tint

Find festkjolen her

Her har vi en skøn jersey kjole i friske farver, der går til rigtig mange typer tøj. Villa Vitinny har et fantastisk flot mønster i utroligt smukke farver, der både er sexet og giver en skønt feminint look.

Jersey kjolen er både egnet til hverdagsbrug, og til finere brug som, f.eks til en fødselsdagsfest. Prismæssigt befinder vi os så langt nede, at alle kan være med her.

Mango scoop back kjole i sort

Mango scoop back kjole i sort

Find festkjolen her

Mango scoop er en pæn kjole, der hurtigt kan tages på, og som passer helt perfekt til den travle kvinde i hverdagene. Der er ikke så mange detaljer, og derfor giver kjolen et helt neutralt og afslappet look.

Den kan selvfølgelig bruges som en festkjole, men er bestemt ikke den model, der trækker mest opmærksomhed. Mango scoop har en udringet ryg og forholdsvis korte ærmer, hvilket er helt perfekt til de varme dage.

Only only daria i night sky farve

Only only daria i night sky farve

Find festkjolen her

Only Daria night sky er en rigtig smuk og elegant festkjole der givet et sexet feminint look. Modellen ligner en dyr designer kjole og har et fantastisk udsnit. Farverne gør netop, at den kan bruges året rundt, og er derfor heller ikke sæsonbetonet.

Denne vidunderlige kjole fra Only burde være et fast inventar i alle kvinders klædeskab især til en så billig og fantastisk pris som denne.

Soyaconept Munthe i frisk mint farve

Soyaconept Munthe i frisk mint farve

Find festkjolen her

Elsker du den friske mint farve, så vil du med garanti også blive helt forelsket i denne smukke kjole fra Soyaconcept. Den har en dejlig løs pasform, og uden ærmer, som giver dig en stor mulighed for at skabe dit helt eget personlige unikke look.

Kan du alligevel ikke lide denne skønne farve, så behøver du ikke nødvendigvis at gå tomhændet hjem. Soyaconcept Munthe findes også i farverne candy floss, light khaki og black.

Yamilla slimfit festkjole i sort

Yamilla slimfit festkjole i sort

Find festkjolen her

Kan du lide slimfit kjoler med off shoulder design, så kan denne skønne sorte Yamilla kjole, måske være noget for dig. Man får en rigtig lækkert og smukt look, som sidder helt perfekt.

Med andre ord så er den Yamilla kjolen en stilfuld model, der er forbundet med kvalitet i et eksklusivt look, som stort set alle kan være med til. Prisen for denne skønhed er overraskende lav, og du kan finde flere informationer direkte hos webshoppen.

Marisol festkjole i hvid og blå farve

Marisol festkjole i hvid og blå farve

Find festkjolen her

Marisol er en kort model med en smart lynlås i fronten. Den sidder desuden forholdsvis tæt til kroppen, og dog uden at være en rigtig slimfit type. Farverne er meget smukke og passer rigtig godt ind til de dejlige forårs, og sommer perioder.

Marisol består af 5% elastan, der giver en utrolig behagelig pasform, som du vil elske. Er du på jagt efter sommertøj til piger, så finder du næsten ikke andre typer, som passer bedre ind i billedet.

Aaralyn strikkjole i rosa farve

Aaralyn strikkjole i rosa farve

Find festkjolen her

Aaralyn strikkjole er en del anderledes med mange flotte detaljer. Den er fremstillet i et andet materiale og føles utrolig lækker at have på.

Strikkjolen har lange ærmer og en smart crossover udskæring både ved halsen, og i bunden, hvilket er en super fed detalje. Aaralyn strikkjole er super lækker at have på om aftenen, når det bliver lidt køligere.

Kjolen er bestemt ikke kedelig, og der er mange muligheder, hvor du kan kombinere din stil på flere forskellige måder. Er du i forvejen en lykkelig ejer af en rosafarvet festkjole, så findes denne smukke model i yderligere fire andre farver som f.eks. beige, creme, sort og blå.

Med andre ord er denne super lækre kjole helt fantastisk, der lige for tiden kan købes til en rigtig god pris.

Skriv en kommentar