Forårsjakker til kvinder i 2017

0

Så er det tid til at finde forårsjakker til kvinder for om ikke så længe bevæger os ind i de dejlige forårs måneder, og inden vi får kigget os om, er det pludseligt blevet sommer. Hvert år kommer springer der hele tiden nye modeller frem på markedet, og så er der de sædvanlige, der har været i handlen de seneste par år.

Mange tøjdesignere tror trenden til forårsjakker til kvinder i år, bliver en tætsiddende type, der hverken er for lang eller for kort. Det er svært at forudsige endnu, hvilke modeller og designs, som præcis vil rykke i dette kalenderår.

I samarbejde med en rigtig god veninde har vi været på jagt efter de fedeste forårsjakker til kvinder i 2016, og du kan længere nede i artiklen præcis finde frem til alle årets flotte jakker. Rigtig god læselyst til dig og jeg håber, du finder din jakke allerede nu.

 Forårsjakker til kvinder fra Only Onlyforever

Only Onlyforever let forårsjakke til kvinder

Find denne jakke her

Det kan ikke komme som en overraske, men som navnet hentyder til, er denne model fra Only et af sidste års topseller forårsjakker til kvinder, og jeg har en lille gisning om, at den også i år vil være ret eftertragtet. Jakken er særdeles super lækker med mange praktiske lommer, som går helt nede til låret.

Modellen kan købes i hele fem forskellige farver og har et rigtig god pasform. Så her er der ingen undskyldninger for, at ikke kunne lide farven, eller størrelsen, da jakkerne går helt op til en størrelse XXL, og fås i flere spændende farver

Only Onlkasandra Blazer i navy

Only Onlkasandra Blazer i navy

Find denne jakke her

Som jeg skrev i begyndelsen af artiklen, tror op til designere på, at trenden i år vil være tætsiddende forårsjakker til kvinder, der går cirka ned til lårene. Denne fine blazer i navy farve er pragtfuldt eksempel på, hvad der kommer til at rykke i år. Jakken er lavet i 100% polyester og findes desuden også en grå farve.

Regatta Imber Hardshell jakke

Regatta Imber Hardshell jakke

Find denne jakke her

Enten elsker du hardshell jakker, ellers hader du dem som pesten. Der er desværre ingen mellemvej, for så skal vi over til en helt anden kategori. Generelt er hardshell jakkerne for outdoor, og sportsfolk, som er meget aktive udenfor.

Tilhører du den sidste gruppe, er jeg sikker på, at du vil blive helt vild med denne flotte forårsakke til kvinder. Den rigtig godt til udendørs, brug og er både vindtæt, vandtæt, der kan klare lidt af hvert. Opholder du dig meget ude og vil være sikker på, at der hverken vind eller vand trænger igennem, så er Regatta Imber hardshell jakken, det perfekte valg.

Gant overgangsjakke i marine

Gant overgangsjakke i marine

Find denne jakke her

Dette er en lækker designer forårsjakker til kvinder  fra Gant, som laver helt fantastiske kvalitets jakker til både damer og herre. Modellen her er relativ kort, der lige går ned til livet.

Du kan passende bære et par rigtig lækre stramme cowboybukser, der viser hele din smukke figur. Desuden sidder der flere store guld, knapper i fronten, og ved ærmerne, der giver en ekstra sød charme. Størrelserne går fra en XS til XXL, og prisen har op til flere gange ligget til under 2000 kroner.

Forårsjakker til kvinder i beige

Wallis Stone i beige

Find denne jakke her

Her har vi en rigtig smuk model til hverdagsbrug, og som passer til finere sammenkomster. Der er flere smarte detaljer, og den har en reverskrave, der kan lukkes helt. Jakken går ned til cirka hofterne, og materialet består af immiteret læder. Der er tale om en ny lækker forårs kollektion fra Wallis, der netop er landet på trapperne.

Only Onlmadeline jakke rose smoke

Only Onlmadeline jakke rose smoke

Find denne jakke her

Som du nok allerede har bemærket, er Only overrepræsenteret, og har igennem tiden været en absolut top, spiller på markedet inden for tøj til kvinder. Selvom prisen ligger i den lave ende, er der stadigvæk tale om kvalitet og et godt design, som mange kvinder og piger er rigtig glade for. Det er dejligt og skønt, når lækkert tøj kan være så billigt, som langt de fleste kan være med på.

Topshop Cowboyjakke

Topshop Cowboyjakke

Find denne jakke her

Mere klassisk end denne cowboyjakke kan det ikke blive, og er måske det ældste design på markedet, som stadig hitter den dag i dag. Det er dog ikke kvinder, der vil bære dem fordi at der indimellem kan være en udfordrende at finde et perfekt tøj match.

Der er ellers ikke ret meget at skrive om cowboyjakken, da de fleste kvinder og mænd allerede kender dem. Husk der hvert år, alligevel kommer nye kollektioner, med mindre detaljerede ændringer.

Oakwood Toffee læderjakke

Oakwood Toffee læderjakke

Find denne jakke her

Oakwoord toffee er en rigtig lækker forårsjakke til kvinder, der har et tidsløst design og består af ægte kvalitets læder. Jakken har flere praktiske lommer til opbevaring af nøgler, makeup, pung, mobil, eller hvad man nu ellers har at bære rundt på. Oakwood toffee fås i to farver og har en almindelig længde.

Denne dejlige jakker er et af mine favoritter, som på både kvalitetsmæssigt og designmæssige bliver svær at hamle op imod.

Noisy May Nmclow jakke i sort farve

Noisy May Nmclow jakke i sort farve

Find denne jakke her

Her er Noisy Mays bedste bud på årets forårsjakke til kvinder. Designet er rigtig pænt, der holder rene, de linjer hele vejen igennem. Der er ikke særlig mange forstyrrende elementer, og heller ingen praktiske lommer til opbevaring af din mobil eller pung.

Det er kort fortalt kun tale, en imiteret læderjakke, der kun har de nødvendige funktioner og heller ikke meget mere. Egentligt er det ret cool, da der faktisk relativt få designere som tør at hoppe ud i disse designer projekter. Som mand kunne jeg godt finde på at købe denne model til kæresten, uden at bagefter stå med en rigtig bad feeling fornemmelse.

Asos Biker Jacket

Asos Biker Jacket

Find denne jakke her

Dette er en rigtig biker jakke på den gode måde, og med mange fine detaljer, der pryder denne jakke. Der er er flere praktiske lomme, og en lynlås, der går hele vejen på tværs. Det er en tætsiddende model, der har en god pasform, og med en almindelig længde. Desuden er der et super cool bælte, der kan strammes ind alt efter behov.

Boohoo Washed Denim Jacket

Boohoo Washed Denim Jacket

Find denne jakke her

Jeg er sikker på, at mange yngre piger er ellevilde med denne smukke forårs jakke til kvinder. Der er flere smarte funktionelle lommer, og du skal heller ikke tænke på smide den til rens for jakken kan ihvertfald godt tåle almindelig maskinvask.

Designet er klassisk med et reguler fit pasform, og her får du lidt mere luft, så du kan følge dig mere fri. Generelt er cowboyjakker altid et hit i forårs perioden og er utrolig modstandsdygtige overfor slitage. Køb jakken nu, inden den bliver udsolgt hos webshoppen.

Missguided Longline Padded Bomber

Missguided Longline Padded Bomber

Find denne jakke her

Bomber jakker stammer helt tilbage fra krigstiden, hvor de blev brugt af piloter og andre grupperinger i en populær segment kultur. Man kan sige, at designet er blevet bevaret, og er et af det mest verdenskendte. bomberjakker er både til damer og herre med et næsten identisk design.

Denne jakke kommer i en super fed mosgrøn farve, der kan gå til rigtig mange ting. Overfladen er lidt shiny, og jakken har en afslappet pasform.

Jack Wills Collarles Puffer

Jack Wills Collarles Puffer

Find denne jakke her

Dette er også en super cool jakke med et virkeligt lækkert design. Mange vil måske mene, at det ligner en herre jakke syet efter kvinde størrelser. Jeg er vild med de blå farver, som skinner igennem og det smarte logo på venstre bryst. Jakken vejer næsten ingenting og er lige så let som fjer.

Brug den evt som en overgangsjakke til og fra arbejdet, skole osv. Pasformen er ganske enkelt helt fantastisk med et afslappet fit, hvilket er et af mine personlige favoritter.

Asos Bomber jakke i ægte læder

Asos Bomber jakke i ægte læder

Find denne jakke her

Alle kvinder der elsker korte læderjakker, og med en smag for en god kvalitet burde tjekker denne super fede Asos bomber jakke ud. Det er ikke så tit, at vi ser, en bomber jakke i ægte kvalitets læder med et så råt og cool design. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at kvalitet og godt design kost ekstra knaster, som også er tilfældet her..

G-Star Chopper Denim Biker jakke

G-Star Chopper Denim Biker jakke

Find denne jakke her

Alle kender G-star herhjemme, og de kan ihvertfald også designe flotte forårsjakker til kvinder. G-Star har et lækkert casual look med flere seje lynlåse, og praktiske lommer til din smartphone, pung eller et helt tredje. Jakken er rund i halsen og har et forholdsvis tætsiddende pasform, der sidder helt perfekt til kroppen. Tjek G-star forårsjakker til kvinder ud direkte hos webshoppen, hvor du også finder den på tilbud.

River Island Premium læder jakke

River Island Premium læder jakke

Find denne jakke her

Det bliver lidt svært at komme udenom denne meget populære biker læderjakke. Her op til foråret topper disse typer jakker, og når vi har passeret sommerferien, daler tendensen lige så stille og roligt igen. Igen er der tale om en skøn læderjakke med mange fine detaljer, som gør modellen helt unik.

Jakken har en asymmetrisk zip front og har råt look, som mange kvinder rigtigt godt kan lide. Derudover er pasformen ikke så slimfit, som giver masser af rummelig og en følelse af dejlig bevægelighed.

Hoxton Haus Roxy Jacket

Hoxton Haus Roxy Jacket

Find denne jakke her

Denne oldschool jakker minder virkeligt meget om stilen tilbage fra 80’erne. Det er ihverfald helt klart tydeligt, hvad designet bager præg af. Jakken her skiller sig ud fra alle de andre, som du enten elsker eller ikke vil affinde dig med. Den er meget bred ved skulderne, og pasformen sidder ret løst.

Køb jakken hvis du vil skille dig ud fra alle de andre, og samtidig elsker 80’ernes charme og fantastiske old school style..

Skriv en kommentar