Gummistøvler til damer – Find den bedste pris

0

Et par gummistøvler til damer er bare noget alle kvinder, burde have liggende derhjemme i skoskabet. Eftersom vi i lille Danmark har et skiftende vejr fænomen, og aldrig kan være sikre på, hvad vejret byder på, så er et par gode gummistøvler til damer et absolut “must have”

Vi har op til flere gange stået i sommerhalvåret med kraftige skybrud, eller tøsne midt i april måned. Et par gummistøvler til kvinder skal nødvendigvis, ikke koster en formue og behøver nødvendigvis ikke være et designermærke. Det er super vigtigt, at de er fremstillet i gode holdbare materialer, som kan holde alt det kolde vand ude.

Der er absolut intet værre end at cykle på arbejde for så finde ud af, at gummistøvlerne lækker, og der siver en masse vand i. Det er virkeligt surt som ofte resultere i en stor omgang, forkølelse eller værste fald et par sygedage fra jobbet.

De fleste naturligvis interesserede i at være lykkelige ejere af et par super lækre gummistøvler, der kan klare mosten, både sommer, forår og i efterårs perioderne.

Gummistøvler til damer behøver ikke koste en formue

Nogle går måske lidt mere op i design, og prestige, som derfor altid foretrækker et par dyre designer støvler til formålet. Det er også helt fint, da vi alle sammen heldigvis har forskellige behov, og forventinger.

Andre foretrækker måske kun et par beskedne gummistøvler, som kun skal luftes, når man f.eks skal lufte hunden i det dårlige vejr, eller lige skal en tur ned til netto på en regnfuld dag.

Uanset hvilket formål der er tale om så er det vigtigt, at man ikke betaler for mange penge for støvlerne, men at man finder en god gummistøvle til den bedste pris på internettet.

Af alle de støvler, der findes på markedet, har jeg kun valgt at fremhæve de bedste, og populæreste modeller, som forhandles hos en skandinavisk webshop.

Gummistøvler til damer fra Viking

Gummistøvler til damer fra Viking

Se prisen på støvlerne

Viking er et kendt norsk brand, der henvender sig til de skandinaviske kunder. Deres design og inspiration, kommer fra de barske store skandinaviske krigere, der i gamle dage styrede hele norden benhårdt og kontroversielt.

Siden 1920 har Viking produceret fodtøj, til de danske, norske, finske og svenske forhod. Du er ihvertfald helt sikker på at holde dine fødder holdes tørre med disse Retro sprinkle Viking gummistøvler til damer.

Farven i sig selv er super cool, og skaftet sidder rimelig højt oppe der, sørger for at regnvandet bliver holdt ude. Norske Viking er et rigtig godt bud, og til en helt fantastisk pris, som er til at overkomme.

Viking Foxy gummistøvler til damer

Viking Foxy gummistøvler til damer

Se prisen på støvlerne

Her har vi endnu en god støvle fra Viking, der kan klare de største skybrud herhjemme. Gummistøvlen er selvfølgelig 100% vandtæt og har desuden et pænt design.

Støvlen har en sort neutral farve, der mere eller mindre kan gå til alle typer outfits, og uden, at der bliver lagt så mærke til dig. Den er forholdsvis lidt bredere i skaftet, og du med fordel have et par tykke sokker på, eller gemme buksebenet ned i gummistøvlerne. De har en god pasform og er super behagelige at trampe rundt i – På de regnfulde sommer, forårs eller efterårdage.

Hunter gummistøvler til kvinder

Hunter gummistøvler til kvinder

Se prisen på støvlerne

Hunter er et af de populæreste brands indenfor gummistøvler til damer i Danmark. I perioder kan de fås til helt uhørte priser og gælder godt nok om at være hurtigt på aftrækkeren, når tilbuddene endelig byder sig.

Hunter Wellies stammer oprindeligt fra Skotland og blev etableret helt tilbage i 1856. Der ligger en lang, spændende historie bag virksomheden, og som først for alvor blev kendt i skandinavien i 2005.

Denne hunter gummistøvle er med det lange skaft, som kan købes i hele 6 forskellige farver. Tjek derfor alle de flotte farver ud hos webshoppen som simplestyle, har linket til.

Ilse Jacobsen Hornbæk støvler

Ilse Jacobsen Hornbæk støvler

Se prisen på støvlerne

Jeg tror de fleste herhjemme har set utallige kvinder rende med høje gummistøvler med teksten “Hornbæk” påtrykt ved venstre skaft på støvlen.

Sjovt nok stammer designer Ilse Jacobsen fra den nordsjællandske sommerby Hornbæk, der siden 1993 har forsødet de danske kvinder med eksklusivt hverdagstøj. På blot 20 år er, det lykkes Ilse Jacobsen at omdanne sit dengang lille designer værksted i Hornbæk til et stort populært skandinavisk brand, og sidenhen har åbnet flere fysiske butikker rundt omkring landet.

Ilse Jacobsen kan kun være stolt af sine produkter, for kvaliteten hører til et af de bedste indenfor gummistøvler til damer, som kan klare sig igennem alt slags uforudset vejr.

Ved at købe Gummistvøler til kvinder fra Ilse Jacobsen kan du regne med kvaliteten er i højsæde, og dine fødder vil altid forblive tørre, uanset hvilket slags vejr der pludseligt måtte komme i vejen for dig.

 

Skriv en kommentar