Jakker fra ONLY – 7 billigste til kvinder

0

Jakker fra ONLY er både smart, moderne og billigt i anskaffelse. ONLY har rigtig meget at byde på, og udvalget af stilfulde jakker er rigtig stort.

De gode jakker fra ONLY er lette, der beskytter dig mod vind og regn især i efterårs og de køligere måneder.

Desuden er jakkerne utroligt funktionelle og praktiske, der både kan bruges i hverdagen og til finere sammenkomster.

Jakker fra ONLY er et af de bedste til prisen

Ikke nok, med at jakker fra Only er smart og stilet, så er de desuden et af de bedste i den priskategori – Når tager de funktionelle egenskaber og kvalitet i betragtning.

Uanset din stil så er en dame jakke fra ONLY for alle, der elsker mode til billige penge. Vi skal nu se på hele 10 skønne modeller, der både er billige og beskytter mod vind og vand.

ONLY Onllinea bomber jakke i night sky

ONLY Onllinea bomber jakke i night sky

Se ONLY jakken her

Denne flotte bomber jakke er en meget populær model, der både er moderne og stilfuld. Jakken byder på mange muligheder og fås i hele 4 forskellige farver.

Jakken er yderst elegant og stilfuld, der passer til mange typer styles. Her kunne f.eks billige jeans med huller til kvinder eller en festkjole til under 500 kroner være den perfekte kombination. Kort fortalt er de en af bedste og billigste jakker fra ONLY til prisen.

ONLY Bandit læderjakke i sort

ONLY Bandit læderjakke i sort

Se ONLY jakken her

Denne flotte læderjakke passer perfekt til kvinder, der både ønsker et råt og stilfuldt look. Prisen og det super lækre, visuelle snit gør den til et af de bedste køb til prisen.

Jakken kan faktisk bæres på alle tidspunkter af året – Så længe vejret tillader det.

ONLY Onlava læderjakke i cognac

ONLY Onlava læderjakke i cognac

Se ONLY jakken her

Her har vi en super flot læderjakke i en unik farve. Farven er anderledes på den gode måde og skiller sig ud fra de øvrige modeller.

Jakken er en kort model og har en almindelig pasform. Der er desuden flere praktiske lommer til opbevaring af pung, smartphone og dine personlige ejendele.

Kan du ikke lide farven så findes denne jakke i 6 andre flotte farver – Til præcis den samme fordelagtige pris.

ONLY Onlfreaya læderjakke i fem farver

ONLY Onlfreaya læderjakke i fem farver

Se ONLY jakken her

Onlfreaya er er også en absolut topseller model med gode grunde. Udover at den er super smart, så har den også den perfekte længde og en lækker pasform.

Jakken giver desuden outfittet lidt kontrast og ekstra krydderier, hvilket rigtig mange modebevidste kvinder sætter pris på.

Denne model fås desuden i enten phanton, cognac, taupe, black og marsala farve. Flere informationer finder du hos webshoppen.

ONLY bomberjakke i cherry farve

ONLY bomberjakke i cherry farve

Se ONLY jakken her

Bliver du tiltrukket af vilde farver og jakker fra Only? Så burde denne skønne jakke med den fantastiske farve være noget for dig.

Farven gør, at du væsentligt skiller dig ud, og du kan style din stil på helt anderledes måde. Det bedste af det hele er, at bomber jakken koster under 500,00 – Hvilket simplestyle.dk er helt vilde med.

ONLY Onlscarlytt jakke i grøn farve

ONLY Onlscarlytt jakke i grøn farve

Se ONLY jakken her

Er du en af dem, der ønsker en lidt længere jakke, som har en løsere pasform? Så er der denne herlige mulighed i en flot grøn farve.

Jakken har fået designet et par flotte mønstre både på ryggen, højre brystlomme og begge sider. Selvom jakken har lidt flere lækkerier at byde på, så er prisen stadig ret attraktiv.

ONY Onlscarlytt er med andre ord den perfekte efterårs jakke og forårs jakke der både, holder stilen, og samtidig er utrolig moderne.

ONLY bomber jakke i sort

ONLY bomber jakke i sort

Se ONLY jakken her

En bomberjakke kan mere eller mindre gå til stort set alt slags tøj. Derfor er de så populære, da bomber jakken ikke stiller så store krav til outfittet.

Med denne seje ONLY jakke kan du både bruge den til et fint selskab, eller køre “hipster” stilen. Det fede er, at du netop kan vende jakken om, der betyder, at du får 2 i 1 løsning til én pris.

Du kan enten vælge at gå med den sorte side eller vende den om – Hvor du får en meget anderledes stil med runde grønne prikker. Du kan inde hos webshoppen finde flere billeder af begge sider.

 

Skriv en kommentar