Malene Birger Kjole i sort – 4 smukke kjoler

0

Malene Birger kjole i sort, henvender sig den til moderne kvinde, der ønsker et elegant, stilfuldt og selvsikker look, der følger modens tendenser. Kjolerne, i sig selv har flere delikate detaljer, og kvaliteten er et af de bedste, der findes på det danske marked.

Gennemsnits prisen ligger noget højere sammenlignet med en H & M kjole, men til gengæld får man også en super smuk elsket moderne kjole, der er produceret i de bedste materiale på markedet.

Den danske designer Malene Birger grundlagde sit brand i 2003, som består af egne kreationer, og designs indenfor tøj, tasker, sko og accessories til kvinder. Et af de store, populære kollektioner er en Malene Birger kjole i sort farve, der med sine elegante og eksklusive stil har fået en fast plads i mange kvinders klædeskabe herhjemme.

Desuden vil kjolen passe helt perfekt sammen med sorte ballerina sko, billige højhælede sko eller et par super lækre Sofie Schnoor sko – Der fås til helt fantastiske priser.

Tiles Malene Birger kjole i sort

Tiles Malene Birger kjole i sort

Find Malene Birger kjoler

Tiles fra Malene Birger, en en utrolig lækker kjole, som består af rigtig fine materialer. Her får du en smuk, sort kjole med lange ærme, som gradvist bliver smallere og smallere. Kjolen er lidt jersey agtig og har en fin blanding af polyester.

Malene Birger kjole i sort giver dine smukke former, en perfekt pasform på en trendy og elegant måde. Kjolen har et smukt fald og har samtidig en lækker udskæring, der sidder tæt til halsen. Du får en super skøn kjole, som passer til mange forskellige sammenkomster, og sæsonens vigtigste begivenheder.

Smal Nihldas kjole i sort

Smal Nihldas kjole i sort

Find Malene Birger kjoler

Denne Malene Birger kjole i sort kan faktisk til forveksling ligne Tiles. Overfladisk set er der ikke mange store forskelle på disse to smukke modeller. Designet er lidt anderledes, og pasformen minder på mange måder om en slimfit model.

Der er desuden syet en let drapering i den ene side, som giver en dejlig god pasform. Kjolen giver et lækkert, og eksklusivt design, der passer til kvinder, som følger tidens moderne tendenser. Hold derfor godt øje med kjolen, for det kunne være, at den kom på tilbud til en rigtig god pris.

Millys kjole i sort farve

Millys kjole i sort farve

Find Malene Birger kjoler

Kan du lide smukke detaljer, vil du helt sikker elske denne Malene Birger kjole i sort farve. Der er mange elegante, og lækre detaljer, der giver flere muligheder åbne, og sammensætning af diverse tøj kan blive ret sjovt. Man lægger straks mærke til den lange V-udskæring, der har en påsyet sort silke på indersiden af udskæringen.

Kjolen giver et flot fald, og der følger også et smart, moderne sort bælte med, som kan sættes fast til taljen. Man kan være ekstra kreativ, og selv tilføje sit personlige eller farverige bælte om taljen, der giver det sidste pift. Kjolen henvender sig til kvinder, der tør være sig selv, og som ønsker et super trendy look.

Malene Birger Indinas cocktail kjole

Malene Birger Indinas cocktail kjole

Find Malene Birger kjoler

Her er der tale om en minimalistik smuk sort kjole, der er udført i super lækre materialer. Kjolen er forholdsvis ret enkel og er ikke lige så detaljeorienteret som de andre modeller. Den er også kortere, som går ned til knæene, og her vil et par rigtig lækre smukke stiletter passe helt perfekt ind i billedet.

Du kan klæde dig på til enhver lejlighed, og kombinere Malene Birger kjole i sort farve, men en lys frakke, eller en tynd bluse henover. Kjolen har ingen ærmer, og en rigtig fin rund halsudskæring. Brug den til sommerens fester, eller til de koldere måneder, kombineret med, en dejlig varm frakke..

Udvalg af Malene Birger kollektion

Fandt du ikke det, du søgte, kan du glæde dig over, at Malene Birger ikke kun designer kjoler. Men også accessories, tasker, sko bælter, punge, jumpsutis og meget mere. Jeg har lavet et link til dig, som sender dig direkte videre os til webshoppen, der forhandler andre kollektioner fra top designeren Malene Birger.

Se udvalget af Malene Birger kjoler her 

 

Skriv en kommentar