Om simplestyle

Vekommen til mit navn er Mark O’neil, og det er mig, som står bag om simplestyle.dk Denne simple webside handler om alt vedrørende mode, fashion og trend til både damer og herre. Der vil også være artikler at finde, som ikke handler om mode, men som kan være utroligt spænende for læserne.

Jeg vil kort lægge ud med at fortælle, hvem er jeg og hvorfor jeg har lavet denne fantastisk hjemmeside. Geografisk så opholder jeg mig, som oftest i Nordsjælland og ved kysten, der befinder sig i min baghave, og som jeg nyder 100% ud – Især om foråret og sommeren.

Jeg elsker frihed under eget ansvar, og jeg ser internettet som et enorm stort univers, der “fysisk” kan medbringes overalt. At sidde foran min computer og forvandle tekster til brugbare og spændende artikler er min store passion – Også selvom det i perioder kan være hårdt opslidende.

Jeg driver desuden flere online projekter, og som er en blanding af egne kreationer, hvor en stor del af det indebærer en god portion online markedsføring. Det kan måske lyde lidt “nørdet”, og ja det må jeg også indrømme, at det er til tider, men det, som i sidste ende giver pote.

Hvad er meningen med – Om Simplestyle?

Som du måske allerede har gættet det, så handler om simplestyle.dk modetøj til mænd og kvinder. Med andre ord handler det i bund og grund om produkt anbefalinger – Med en kombination af god kvalitet, og cool design fra flere af Danmarks bedste mode webshops.

Der bliver vægtet stort på kvalitet fremfor kvantitet, og det vil også være mulig at finde artikler om de helt store anerkendte internationale brand som Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Ralph Lauren, Vogue, Marc By Marc Jacobs osv..

Egentligt behøver mode ikke være så besværligt, og måske er det ikke det dyreste, der er det rette valg for dig. Det handler også om sund økonomi, hvor man langt hen ad vejen finder gode ting, der giver value for money.

Jeg tør vædde på, at de fleste mennesker på længere sigt ønsker sig en økonomisk frihed som f.eks at kunne rejse, købe kvalitets modetøj til damer, super fedt modetøj til mænd eller spise lækkert mad på en god restaurant, uden at privat økonomien bliver lagt i ruiner.

Det er med ganske få ord ret enkelt – Som “næsten” alle mennesker går rundt og drømmer om sådan en dejlig tilværelse. Hvis nogen mener, at jeg fuldstændigt har ramt forkert, eller det slet ikke giver mening, så er man mere end velkommen til at smide en kommentar, eller skrive personligt til mig under kontakt formular.

Jeg håber, du kan lide mit simple stil og tak, fordi du gav dig tid til at læse om simplestyle – Velkommen til!

Desuden støtter vi

Vi mener det er vigtigt, at passer på jordens ressourcer. Derfor støtter vi en bæredygtig indpakning og emballage som meget som muligt.
Miljøvenligpakning