Perfekte jeans til kurvede kvinder – 8 smarte jeans

0

Jagten på de perfekte jeans til kurvede kvinder kan sommetider være ret udfordrende, og en tidskrævende proces at finde de perfekte jeans. Det lyder måske, som en besværlig opgave, men det kan faktisk lade sig gøre.

Faktisk er der de seneste par år kommet rigtig mange fede jeans til kurvede kvinder, og smarte denims i mange forskellige farver, former og snit, der passer helt perfekt til de flotte runde former.

Det vigtigste er, at DU fylder sig godt tilpas i dem, og de sidder godt om rumpen og lår. Glem endelig ikke højhælede sko, sorte ballerina sko eller et par lækre Sofie Schnoor sko, som vil gøre underværker for et par jeans til kurvede kvinder.

Køb jeans til kurvede kvinder efter kropsform

Det er enormt vigtigt, at bukserne passer til din krops form. Kunsten er at finde den type jeans, der både sidder godt på maven og rumpen, der ofte er rund og som komplimentere ben og lår.

Vi skal i denne artikel se på lækre jeans til kurvede kvinder, der både er moderne, sexede og passer til smukke skandinaviske plus size kvinder.

Dorothy Perkins skinny

Dorothy Perkins skinny

Find disse jeans

Disse sorte jeans har en skinny pasform, der sidder helt tæt til kroppen. Nogle kvinder vil måske føle sig utilpas i denne type form da de ikke føler, det er dét rette valg.

Faktisk kan denne type jeans være et glimrende valg – Selvom man har brede hofter og store lår. Denne Dorothy Perkins jeans består af 2% elastan, som vil forme sig efter din krops form.

Med andre ord er det et par jeans, som alle kurvede kvinder burde have stående i klædeskabet.

Dorothy Perkins blue slimfit jeans

Dorothy Perkins blue slimfit jeans

Find disse jeans

Her har vi endnu et rigtig godt eksempel på et par super fede jeans til kurvede kvinder. Hvis du har en rund numse og runde lår – Kan denne type jeans være et perfekt valg.

Desuden vil et par flade sko som f.eks par sorte ballerina sko gøre underværker. Den flotte blå farve er super flot, der passer til mange skønne bluser og trøjer.

Five jeans fra Junarose

Five jeans fra Junarose

Find disse jeans

Her har vi en par meget velkendte klassiske denim jeans fra Junarose. Dette er også en type buks, der sidder tæt til rumpen og lårene.

Har du brede hofter og en rund bagdel, du helst ikke vil vise frem, kan du eventuelt style bukserne med med top eller en løs trøje, der går ned over numsen. På den måde ser det hele meget diskret ud.

Evans jeans med huller

Evans jeans med huller

Find disse jeans

Disse flotte jeans er super lækre med flere smukke detaljer. Uanset som du har brede hofter, store lår eller en rund bagdel så vil disse lækre jeans – Få dig til at skinne igennem på en super smart måde.

Med huller ved hvert knæ og en fantastisk mørkeblå farve fremstår disse jeans til kurvede kvinder, som et par super moderne trendy jeans, der mere eller mindre kan gå til alt slags overtøj.

Det bedste at det hele er, at Evans jeans kan købes til en pris, som alle kan være med til.

Junarose dark grey denim

Junarose dark grey denim

Find disse jeans

Her har vi også en par hullede jeans, der både er smart og trendy. Denne model er en mere diskret udgave og har ikke så mange detaljer.

Jonarose jeans kan foldes op og skaber en balance foroven, og forneden så får en mere “timeglas” form end pæreform. Den grå farve er desuden meget populært valg, der fjerner fokus fra baller, mave og fyldige lår.

Levis straight jeans

Levis straight jeans

Find disse jeans

Levis har efterhånden været på markedet i rigtig mange år, og hvis der en producent, der kan lave stærke og holdbare jeans til kvinder, så er det helt klart Levis.

Shaping plus straight jeans er super skønne med en helt fantastisk pasform. Der er masser af plads til dejlige og frodige runde former, som går op til en størrelse 54.

Ønsker du et par moderne jeans, som holder både form og farven i mange år, så skal du helt klart gå efter bukser fra Levis.

Triangle blue denim jeans

Triangle blue denim jeans

Find disse jeans

Dette er en super smart og trendy buks i en flot lyseblå farve. Der er knald på farverne, der giver et mere markant look. Disse cowboy bukser passer rigtig godt til fyldige lår og bagdele.

Triangle er et meget populært brand, som er skabt til kurvede kvinder med former. Prisen er i orden og det samme, kan man sige om kvaliteten.

Triangle jeans til kurvede kvinder

Triangle jeans til kurvede kvinder

Find disse jeans

Triangle blue denim jeans er super seje, der både giver et feminint look og har en god pasform. De er designet til skandinaviske moderne kvinder, hvor der blevet lagt en stor vægt på den perfekte pasform og stilrent design.

Disse seje jeans kan både bruges i hverdagene og til finere anledninger. Prisen er desuden også prissat fornuftigt, og kvaliteten er ganske enkelt super godt.

Skriv en kommentar