Rød striktrøje til damer – 13 varme trøjer

0

En rød striktrøje til damer er næsten uundværlig om efteråret, og den kolde vinterperiode. Udover at holde på varmen skal en striktrøje også se rigtig godt ud, og helst være fremstillet i en lækker kvalitet.

De fleste forbinder en rød striktrøje til damer med en hyggelig tendens, som især topper op til den hyggelige juletid, men sådan behøver det nemlig ikke at være.

For i det tidlige forår kan vejret nemlig også byde på mange kolde dage, som kræver en god forårsjakke, blå striktrøje, læder støvler til kvinder eller en rød striktrøjer til damer, som vi skal se på i denne artikel.

Rød striktrøje til damer fra Vero Moda

rød striktrøje til damer fra vero moda

Find striktrøjen her

Mangler du en billig og flot rød striktrøje, så er denne skønne Vero Moda trøje et rigtig godt køb til en super god pris. Du har mulighed for, at skabe variation og sætte præg på din personlige stil.

Elsker du Vero Moda, og ønsker du en flot striktrøje til en god pris? Så er dette et fornuftigt og billigt valg.

Rød striktrøje fra Fracomina

roed-striktroeje-fra-fracomina

Find striktrøjen her

Her har vi en stilren designer striktrøje til den kræsne woman, som stiller høje krav til modetøj til kvinder. Et moderne og sexet look kræver meget fra designet, og hvilket Italienske Fracomina fuldt ud lever op til.

De passer helt perfekt til et par stilfulde jeans, som eventuelt kunne bruges til enhver festlig lejlighed.

Rød striktrøje fra ONLY

roed-striktroeje-fra-only

Find striktrøjen her

Forkæl dig selv med en super sød striktrøje fra ONLY. Den er utrolig feminin, og kan let kreeres sammen med masser af flot modetøj.

Endvidere fås denne model med en rund hals, der er super lækker især om efteråret inden kulden for alvor kommer til. Er du ikke til den røde farve, så kan man også få ONLY striktrøjer pink eller bodo farve.

Rød Saint tropez striktrøje

roed-saint-tropez-striktroeje

Find striktrøjen her

Elsker du varme striktrøjer i god kvalitet? Så er denne søde model et godt bud, til kvinder som ønsker moderigtig tøj i rigtig god kvalitet.

Saint Tropez er utroligt populært i Danmark for deres prisvenlige tøj, som de fleste piger og kvinder kan med på.

Striktrøje fra United Colours of Benetton

striktroeje-fra-united-colours-of-benetton

Find striktrøjen her

Hvis der er nogen, som har et bredt udvalg af rød striktrøje til damer, så er det helt klart United Colours of Benetton. Her fås lige fra et casual look, trendy look og sexy look til rigtig fine priser.

Brug den til hverdag, veninde besøg eller til café ned i byen. Priserne starter fra 249,00 kr og forhandles hos Boozt.

Noa Noa rød/bodo striktrøje

noa-noa-roed-bodo-striktroeje

Find striktrøjen her

Drømmer du om super skønne, og sexede striktrøjer, der kan købes til god priser? Så er Noa Noa lige sagen, der i årevis har forgyldt skandinaviske kvinder med lækkert modetøj i lange baner.

Kvalitet og lækkert design koster penge, og derfor ligger priserne også noget i højere – Hvis man direkte sammenligner Noa Noa mod Vero Moda,ONLY, Dorothy Perkins osv.

Men til gengæld får du et lækkert kluns, som stadig er pænt selv et par år efter.

Billig Mango striktrøje

billig-mango-striktroeje

Find striktrøjen her

Mango er rigtig dygtige til, at fremstille moderne modetøj til unge piger og kvinder. Udover at de er billige, så har Mango et enormt bredt udvalg af modetøj til kvinder.

Nogle elsker Mango fordi, at man købe rigtig meget kluns til billige penge, og andre sætter pris på det enorme udvalg. Mango forhandles hos Boozt, og priserne starter fra 199,00 kroner.

Rød Signature striktrøje

roed-signature-striktroeje

Find striktrøjen her

Signature er et skandinavisk brand, som mange kvindelige mode entusiaster er helt vilde med. Og det forstår man også godt, når man ser på den feminine trøje.

Alle detaljer er velovervejet, og der er heller ikke sparet på kvaliteten. Signature er kort fortalt til kvinder, som elsker detaljeorienteret modetøj i super lækkert kvalitet.

Rød Tommy Hilfiger striktrøje

roed-tommy-hilfiger-striktroeje

Find striktrøjen her

Dette er en rigtig klassisk smuk Tommy Hilfiger dame trøje, som mere eller mindre kan bruges hele året. Den er ikke voldsom kraftig, og er heller ikke det “bedste” valg på en rigtig kold vinterdag.

Men desuden er den helt perfekt til byturen, café besøg eller når du skal på shoppingtur sammen med alle veninderne.

Der er mange muligheder, og en rød striktrøje til damer fra Tommy Hilfiger, er altid super rart at have klar i garderobe skabet.

Rød Benetton striktrøje

roed-benetton-striktroeje

Find striktrøjen her

Benetton er kendt for deres lækre slimfit striktrøjer i minimalisktisk design. Trøjen er ellers meget klassisk, som passer rigtig godt til elegante kvinder.

Faktisk er de en del kortere, og typisk er det som regel business women, der foretrækker denne type striktrøje, da de matcher resten af outfittet.

Prisen synes vi rigtig godt om, og prisen for en lækker Benetton striktrøjer starter fra 299,00 kroner.

Rød Nike striktrøje

roed-nike-striktroeje

Find striktrøjen her

Ønsker du et smart sporty look, som også kan bruges til ligge i sofaen på en hel søndag? Tag f.eks denne Nike trøje i et afslappet fit, som er super god til, at have på i fritiden.

Den er super skøn, og lækker at have på. Farven er ret sin som er en blanding mellem rød, pink og bodo.

Retro striktrøje fra Ellesse

retro-striktroeje-fra-ellesse

Find striktrøjen her

Italienske Ellesse har designet denne retro trøje til kvinder, der savner de gode gamle 80’er og 90’er tider. Retro looket er virkeligt cool, og nostalgisk på den rigtig fede måde.

Enhver kvinde som er begejstret, eller synes godt om de gamle Cult tider, fortjener helt klart, at forkæle sig selv med denne lækre retro trøje fra Ellesse.

Vila striktrøje i rød farve

vila-striktroeje-i-roed-farve

Find striktrøjen her

Næsten alle skandinaviske kvinder elsker Vila, som er gode til, skabe et fantastisk lækkert modetøj til piger. Selvom vi prismæssigt befinder os i den lave ende, så kan man ikke se det på kvaliteten.

Designmæssigt er det ret enkelt, og minimalisktisk på mange punkter. I de kolde tider er en dejlig varm striktrøje fra Vila helt fantastisk, og uundværlig.

Skriv en kommentar