Smarte sommerjakker til mænd 2017

0

Så er det tid til smarte sommerjakker til mænd. Vi nærmer os et af året bedste perioder med masser dejlig sol, varme og det bedste af det hele, nemlig den god sommer, hvor vi kan spise is hygge på stranden og nyde vores haver.

Havde vi nu været i FloridaHawaii eller et tredje varmt sted så havde vi nødvendigvis heller ikke brug for en sommerjakker til mænd, men det er ikke tilfældet her.

Desværre er Danmark et vejrmæssigt ustabilt land, hvor vi ofte er nødsaget til at finde en varmere frakke til mænd, eller værste tilfælde, et par moderne vinterstøvler til mænd, hvor det virkeligt gælder.

Heldigvis er det egentligt ikke værre, end man gøre det til, og lad os derfor tænke i de positive retninger, og få det bedste ud af den korte Danske sommer med mange kolde pilsnere, drinks og masser af dejligt lækkert gammeldags is ved de skønne danske strande..

Udvalg af smarte sommerjakker til mænd

Lad mig sige det med det samme, for udvalget af smarte sommerjakker til mænd på internettet er efterhånden vokset sig kolossalt, og du vil med garanti blive mere forvirret dels på grund af det store udvalg.

Der vil altid være ældre kollektioner, der stadig er til salg, som hittede på markedet for flere år siden.

Jeg har derfor heldigvis gjort dig en mega stor tjeneste ved at samle det hele under et tag. Som mand kender jeg selv den frustration, og irritation som at lede i flere timer efter fede solbriller til mænd, blå sejlersko på tilbud, eller, hvad der nu, end man har brug til klædeskabet.

Nogle mænd er ikke lige så tålmodige som kvinder og må bare krybe til korset og erkende, at en del er netop på det punkt, skiller os væsentligt ud i forhold de modsatte køn.

Jeg kan kun tale på mine egne og bekendtes vegne, og sige, at vi mange gange tidligere har stået i sådan en situation, hvor man egentligt bare har lyst til at smide et af de første og bedste smarte sommerjakker til mænd i indkøbskurven, og wupti så er det overstået.

Tjek alle de fede og smarte modeller, jeg har fået støvet frem til dig lidt længere nede i artiklen, der sender dig direkte videre til webshoppen.

Tommy Hilfiger Denim Black

Tommy Hilfiger Denim Black

Find sommerjakken her

Tommy Hilfiger er generelt et helt fantastisk brand og et af de smarte sommerjakker til mænd, der virkeligt har meget at byde på. De har utroligt mange fede og smarte ting til herre, der faktisk er til at betale for.

Denne flotte jakke har masser af byde på og har et lækkert look, der passer til de fleste shorts og seje jeans. Modellen har en forholdsvis almindelig længde og sidder dejlig tæt til kroppen.

Der er desuden en praktisk hætte, hvis der pludseligt kommer en ordentlig omgang regn, eller hvis vejret gå hen, og bliver ustabilt. Desuden kan hætten pilles af, hvis man ikke bryder sig om det, og der også syet et stort Tommy Hilfiger logo lige under venstre skulder, hvilket er en super fed lille detalje.

Ralph Lauren Barracuda Aviator

Ralph Lauren Barracuda Aviator

Find sommerjakken her

Dette er også helt klart en af de fedeste sommerjakker til herre, der bare spiller max. Med andre ord så sparker kvaliteten og designet virkeligt røv, og for mange drenge og mænd er dette en drømme jakke, der overgår alt andet.

Pasformen er aldeles perfekt, og det samme kan man også sige om længden, der lige netop går ned til bæltet. Ralph Lauren har både inderlommer til din Tommy Hilfiger pung, smartphone eller visitkortholder i læder.

Derudover er der to lidt større praktiske lommer foran jakken, og til at holde dine hænder varme. Du får et lækkert look, der stråler af stil, og god smag med sans for kvalitet. .

Tommy Hilfiger Denim Bobby

 Tommy Hilfiger Denim Bobby

Find sommerjakken her

Denne flotte sommerjakke fra Tommy Hilfiger har flere lækre praktiske detaljer, du straks vil bemærke. Ved det første øjekast ser man, at lynlåsen i midten blevet prydet med Tommy Hilfigers klassiske farve, og det samme lækre finish har kraven også fået.

Denne smarte jakke er et rigtig godt alternativt til de sorte, og blå jakker. Kan du lide farve uden at det hele bliver for meget, kan dette vel, og ret måske være et rigtig fornuftigt bud til en attraktiv pris.

Modellen er forholdsvis tætsiddende, og vil du have en mere custom fit stil, så anbefales det at vælge jakken en størrelse op for opnå det, ønskede look.

Generelt er denne Bobby yderst attraktiv, hvad både angår design, og prismæssigt hvor der ikke gået på kompromi med kvaliteten.
.

G-Star Attacc Dizrey JKT

G-Star Attacc Dizrey JKT

Find sommerjakken her

G-Star JKT er en forholdsvis sort neutral jakke, der er perfekt til det danske forhold. Jakken er lidt finere og kan derfor også bruges til fester, og finere sammenkomster, der naturligvis også kan bare gå til dagligdags brug.

G-Star kan virke en smule kraftigere i forhold til en tynd sommerjakke, men til gengæld får du beskyttelse mod regn, blæst og køligere vejr. Selvom den er varmere, så bibeholder du stadig den gode sommer stil, der designmæssigt skiller sig lidt ud fra de andre.

Der er et smart G-Star logo syet i nakken, og lige over forreste lomme på venstre side. Det er en super smart detalje, der er bestemt værd at tage med.

Jack & Jones JJcocourve forest night

Jack & Jones JJcocourve forest night

Find sommerjakken her

Jack & Jones er et brand, der efterhånden har eksisteret i Danmark i mange år, og har sørget for både drenge, og mænd bliver ordentligt klædt på inden for et fornuftigt budget. Jack & Jones har altid været budgetvenlige og har derfor aldrig fået den høje status ligesom f.eks Ralph Lauren, eller Hugo Boss indenfor mode verdenen.

Pris og kvalitet hænger som ofte meget godt sammen, men selv Jack & Jones befinder sig længere nede i “hierarkiet” fejler kvaliteten bestemt ikke noget. Jeg har selv blevet flere gange overrasket på den front, og haft jakker, der holdt sig i god stand selv flere år efter. Tag derfor ikke fejl, og tag f.eks denne smarte grønne forest night jakke.

Jakken i sig selv er ret enkel, og der er heller ikke ret mange detaljer, du skal tage hensyn til. Der er dog også inderlommer til de mest nødvendige ting, og to store frontlommer til pungen og din mobiltelefon. JJcocourve forest night fås i den grønne farve, og i en dark navy blue til yderst attraktive priser.

Urban Classics overgangsjakke

Urban Classics overgangsjakke

Find sommerjakken her

Denne Urban Classics overgangs jakke findes i hele fire forskellige farver og kan fås helt op i en størrelse XXL. Jeg frem valgt at kaste lys på den mørkeblå farve, som jeg personligt hælder mest til. Den minder meget om en klassisk pilot jakke fra, dengang designet havde sin storhedstid, og virkelig var toppen af poppen indenfor modebranchen.

Denne jakke kan også bruges tidligt om foråret og længere inde i de kolde, og regnfulde efterårs dage. Her taler vi om en pris, der ligger på under en plov, hvilket kan være særligt attraktivt for unge teenagere, og drenge, der bare skal bruge jakken til hverdagsbrug. Urban Classics er casual derfor et fornuftigt valg.

Tom Tailer sommerjakke i sort

Tom Tailer sommerjakke i sort

Find sommerjakken her

Tom Tailer mest kendt i England og Holland, der laver modetøj til herre i den billige ende. I Danmark er de langsomt begyndt at hale sig ind, men der går nok noget tid, før de rigtig kommer op og flyve.

Jakken har mange praktiske lommer og er det første, man lægger mærke til. Tom Tailer har fået to store brystlommer, der kan lukkes med lynlåsen. Om det er praktisk, må være helt op en selv at vurdere ellers skal man bare betragte det en flot detalje fra designerens side. Jakken har en almindelig pasform.

Det her kunne være et god sommerjakke til manden, der har alt og kan også bruges som en overgangsjakke i forårsperioden.

Green Tommy Hilfiger sommerjakke

Green Tommy Hilfiger sommerjakke

Find sommerjakken her

Denne grønne jakke er væsentlig anderledes og er længere, hvis man direkte sammenligner den med de almindelige smarte sommerjakker til mænd. Jakken er desuden ikke en smule tykkere, som gør den velegnet til de tidlige forårs måneder, og til de kolde efterårs måneder.

Der er flere gode praktiske lommer udenpå, og ligeledes er der to store inderlommer, hvor der er plads til din smartphone. Er du til military stil og kan lide den flotte grønne farve, så har du nu en god mulighed for at få fat i denne seje jakke til en rigtig fornuftig pris..

Military sommerjakke fra Your Turn

Military sommerjakke fra Your Turn

Find sommerjakken her

Your turn er en hammer fed sommerjakker med et moderne råt look, som passer godt til et par seje jeans. Jakken skiller sig ud på alle måder, og her kan der leges på kryds og tværs med tøj, der kan kombineres på hundredvis af måder. Your Turn er en sindssyg sej casual jakke, der passer helt perfekt til den yngre herre, der har styr på sin stilart.

Selected Homme Shjohn navy blazer

 Selected Homme Shjohn navy blazer

Find sommerjakken her

Selected er en af de smarte sommerjakker til mænd, der har været på markedet i flere år. Alligevel går jakken igen år efter år der designmæssigt, ikke er blevet ændret væsentligt.

Prismæssigt befinder vi os i den lavere kategori, og fordelen ved at “erhverve” en billig og smart sommerjakke er, at du kan tillade dig at have flere typer i din garderobe.

I princippet kunne man jo have to til tre farver og alt afhængig af vejret, eller dit humør, kan du slå dig i løs i præcis, hvilke farver der passer dig. Selected minder på mange måder om Jack & Jones, men har en tendens for være mere klassiske, der kører en serie modetøj til finere brug og til festlige sammenkomster.

Dickes Hughson Khaki

Dickes Hughson Khaki

Find sommerjakken her

Oprindelig er Dickes et skater mærke, der i mange år har været kendt for deres hængerøvs bukser, og meget store hættetrøjer til yngre mænd. Men i de seneste par år har de udvidet deres sortiment, og gået efter en lidt bredere kundesegment.

Som de nyeste skud på stammen har de satset på en serie meget lette og smarte sommerjakker til mænd, der både kan bæres af skatere, hipsters, forretningsmand, salgsdirektører, og ja faktisk kan alle typer mænd bære denne prangende jakke til en fordelagtig pris.

Denne flotte model findes i flere forskellige farver, og dette er den ultimative ingrediens til at skabe dit helt personlige eksklusivt sommerstil til de dejlige, solrige, og fantastiske varme dage. Det bedste af det hele er, at Dickes Hughson Khaki ligger i den budgetvenlige klasse, som er til at betale for..

Adidas Originals Black

Adidas Originals Black

Find sommerjakken her

Er du en sporty herre, der elsker et afslappet look, og altid går rundt med Adidas eller Nike bukser? Så tjek denne super fede Adidas Originals sommerjakke ud til en overkommelig pris. Jeg forestiller mig, at friske fyre med hang, til sportslige aktiviteter ville være enorme vilde med denne super cool Adidias Originals sommerjakke.

Det der er ærgerligt ved netop denne model er, at der på nuværende tidspunkt ikke kan fås andre farver end den sorte, og det sætter måske en lille begrænsning i forhold tilpasning af din personlige stil. Jakken har en hætte til de trængsle dage med regn, og blæst, som vi ofte oplever herhjemme i sommerperioden.

Designet er formet som en løbejakke, og derfor længden ved ryggen være lidt længere end fronten. Adidas Originals er desuden utrolig åndbar, som er en fordel, hvis vi pludseligt skulle opleve hedebølger herhjemme.

Her finder du smarte sommerjakker til mænd

Jeg har været ude og finde årets indtil videre super sejes og smarte sommerjakker til mænd. Selvom mændene kan have ens smag og identisk stil, er vi dog alligevel ekstremt forskellige. For prøv engang at forestille dig, hvordan vores lille verden ville se ud, hvis vi allesammen gik i samme tøj, kørte biler, og havde identisk stil?

Verdenen ville blive alt for ensformet, og kedeligt i længden. For mit eget vedkommende er det en utrolig vigtigt del, at man prøver nye ting af og ser udover egne rækker engang i mellem. Gudskelov er vi skabt sådan, at vi mennesker aldrig kan være 100% ens, og det skal vi være rigtige glade for.

Lige for at vende tilbage til hovedemnet, så jeg kastet lys over de smarte sommerjakker til mænd, som jeg synes fortjener opmærksom, men derimod er det ikke sikkert du bryder dig om det, ellers passer ind til din stil. Jeg har endda været så flink at samle alle herrejakkerne til dig under ét tag, så du ikke længere behøver en masse unødig tid på det.

På den ene webshop, du vil blive viderestillet til, er der over 800 jakker til mænd, som du frit kan vælge og vrage imellem.

Jeg vil ikke gå i dybden, da du finder alle informationerne inde på Danmarks absolut bedste webshop indenfor mode til damer og herre. Held og lykke med jagten på din nye smarte sommerjakker til mænd, og nyd den danske sommer med en frisk gammeldags is, eller kølig pilsner i de sene lyse timer sommer timer.

 

Skriv en kommentar