Sorte ballerina sko – 11 smukke ballerina sko

0

Et par sorte ballerina sko kan næsten gå alt slags tøj. Den sorte farve vil aldrig forsvinde af moden og vil altid være en af de bedst sælgende farver indenfor sko. De er super flotte både om foråret, sommeren og kan tildeles, også bruges i begyndelsen af efteråret.

De fleste sorte ballerina sko har en fin rund udskæring langs kanten, som føles rigtig lækre at gå i. Det er de færreste kvinder, der kan stå offentligt frem, og fortælle, at du får ømme fødder af at gå med ballerina sko – for det gør man stort set ikke. Prisen afhænger meget af kvaliteten og design af skoene.

Da markedet i forvejen meget stort var det ikke særligt svært at finde 10 pæne ballerinaer. Jeg har dog kun valgt, at fremhæve den bedst sælgende farve, som du kan læse mere om nedenunder. Jeg håber, du bliver inspireret, og allerede nu finder sommerens nye smarte ballerina sko.

Finder du ikke din drømme sko her, kan du tjekke disse flotte Sofie Schnoor sko eller billige højhælede sko.

Sorte ballerina sko fra Hilfiger Denim

Sorte ballerina sko fra Hilfiger Denim

Find ballerina sko her

Se dette er en virkelig fed designer ballerina sko fra det super populære Tommy Hilfiger. De er utrolige smukke og har et elegant look, der følger modens tendenser. Skoen har en sød sløjfe ved tå spidsen, og et broderet et smukt logo lige ved siden af.

Det klæder skoen utroligt meget, og den skiller sig helt bestemt ud på mange fronter. Det er faktisk ikke særlig tit, man ser et par sorte ballerina sko med logoet i frontspidsen. Når man ser på designet, og tager kvaliteten i betragtning, så synes jeg prisen er sat ganske fornuftigt.

Sorte ballerina sko fra Michael Kors

Sorte ballerina sko fra Michael Kors

Find ballerina sko her

Michael Kors er bare en super fedt, og et lækkert brand, som formår at designe lækre sager til kvinder. Ærligt talt så mindes jeg ikke at have set en så gennemført og fede ballerina sko som denne model. Modellen er utrolig populær, og det er der heller ikke noget at sige til. Overfladen består af ægte læder, der vil med tiden forme sig efter dine fødder.

Fødderne ånder desuden også bedst gennem ægte kvalitets læder. Skoen har et stort, tydeligt logo foran skoen, og sålen er ekstra kraftig. Du kan både skabe et “råt” look, og et “sødt” look, med disse fantastiske Michael Kors ballerina sko. Hold øje med webshoppen, fordi de i højsæsonen typisk meget hurtigt bliver udsolgt

Klassisk ballerina sko fra Pier One

Klassisk ballerina sko fra Pier One

Find ballerina sko her

Det simple er nogle gange ganske enkelte bare det bedste. Det samme gælder også når man taler sko til kvinder. Designet er ganske enkelt, som holder de rene linjer, hele vejen uden der behøvet at være en masse detaljer. Nogle kvinder elsker, bare når tingene skal være helt enkelt, og uden dikkedarer. Overfladen består af læder, der forholdvis er af god kvalitet. Modellen fra Pier One kan købes i tre forskellige farver, og med sko størrelser, som går fra en 36 til 42.

Vagabond læder ballerina i klassisk design

Vagabond læder ballerina i klassisk design

Find ballerina sko her

Vagabond laver helt fantastiske sko der virkeligt holder sig godt, og som følger moden. Vagabond Savannah minder meget om Pier One med sit klassiske look og rene enkelte linjer. Begge klassiske er dejlige sko, hvor der ikke er en finger at sætte på.

Spørgsmålet er bare om du er til det ene, eller til det andet mærke. Da jeg i forvejen kender Vagabond, og kun har haft positive oplevelser med deres produkter, vil jeg helt klart anbefale mærke og anbefale dem som første prioritet.

Kiomi ballerina sko med hæl højde

Kiomi ballerina sko med hælhøjde

Find ballerina sko her

Kiomi er et nyere designmærke, som stammer fra tyskland, der laver modetøj både til kvinder og herre. Denne Kiomi ballerina ligger i den lidt billigere ende, og adskiller sig fra de klassiske modeller. Den har en hælhøjde på 2 cm og vil føles lidt hårdere at gå rundt i. Dermed sagt kan du ændre din sædvanlige stil, og få et anderledes look med disse fine ballerinaer. Materialet er desuden en kombination af tekstil og ægte læder..

Bugatti Lina ballerina sko

Bugatti Lina ballerina sko

Find ballerina sko her

Her er en rigtig sød klassisk ballerina fra et meget kendt europæisk brand. Sko Spidsen er helt rund og er til at holde ud om fødderne en hel dag uden ømme tæer.

Både sålen og alt det udvendige består af lækkert kvalitets læder, som sørger for, at dine fødder kan ånde dagen lang. Det er er en super lækker sko, der helt klart kan anbefales.

Miss KG maye ballerina sko

Miss KG maye ballerina sko

Find ballerina sko her

Mønsteret er helt klart anderledes og der flere flotte detaljer med. Miss KG maye er en rigtig fin sko, der prismæssigt bliver betegnet som en budgetvenlig sko. Selvom skoen er billig, betyder tværtimod ikke, at kvaliteten har en lavere karakter.

Til prisen får du heller ikke en rigtigt læder sko, men derimod imiteret læder, der med tiden vil hurtigere blive slidt op – i forhold til hvis du vælger ægte læder. Er du til dette design med små “puder” i skoens overflade, så vil du helt bestemt, kunne lide denne model fra Miss KG.

Eden Brune noir sko

Eden Brune noir sko

Find ballerina sko her

Denne sorte ballerina sko er spækket med lækkert design, og kvalitets læder i en høj klasse. Overfladen minder på mange måder om krokodilleskind, som giver et moderne råt look. Det er super fedt og minder på mange måder casual style, på den rigtige fede måde. Vil du skille dig ud fra mængden, så er det denne dejlige sorte ballerina sko, du skal ud og have fat i.

Ecco touch ballerina black model

Ecco touch ballerina black model

Find ballerina sko her

Ecco er et verdenskendt brand, der laver super fede sko til både herre, damer og børn. De laver selvfølgelig også ballerina sko som dette flotte eksemplar, der virkeligt fortjener opmærksomhed. Denne model fra Ecco er produceret efter det traditionelle skomagerhåndværk med en let, fleksibel og utrolig slidstærk sål.

Overdelen består af et lækkert, blødt laklæder i et klassisk og moderne udgave. Ecco skal man ikke tage man fejl af, og du kan altid regne med kvaliteten er iorden.

Bianco flat pointy ballerina i ruskind

Bianco flat pointy ballerina i ruskind

Find ballerina sko her

Dette er en virkelig let sko med et slip on design. Materialet består af imiteret ruskind, hvor indersålen er lavet af ægte læder. Skosnuden er forholdsvis spids, og sålen nedenunder er groft, så du står bedre fast, når det er glat. Alle herhjemme kender efterhånden Bianco, som gennem årene har leveret gode sko til gode priser.

Billi bi sorte ballerina sko

Billi bi sorte ballerina sko

Find ballerina sko her

Billi bi er særdeles godt kendt for deres eksklusive solfistierede designs af sko. Her har vi en model, som skiller sig lidt ud fra mængden. Overdelen består kun af skind i en god kvalitet.

Desuden er der en lille hæl højde på 1 cm, som du ikke vil kunne bemærke ret meget. Billi bi fås i hele 9 forskellige farver, som går fra en størrelse 36 til 42. Det gode ved denne ballerina sko er, at du ikke kan brokke dig over farve udvalget.

Skriv en kommentar