Vagabond sko til kvinder og gode priser

0

Vagabond sko har været på markedet i rigtig mange år, og det en super god sko, der virkelig kan klare mosten, og som du kan være sikker på at have flere år i garderoben. Vagabond sko findes nu om dage i rigtig mange varianter, og farver som kan være alt lige fra en par sommer loafers til store tunge vinterstøvler.

Selvom et par flotte vagabond, sko er meget populære kan du alligevel være heldig at finde dem til fornuftige priser. Hvis du vil spare flere penge, kan du trygt se efter de ældre kollektioner, som f.eks kan være en udgået sko fra sidste års kollektion.

For dig betyder det endnu bedre priser, og de fleste af os forbrugere kan rigtig godt lide at spare penge. Der er mange forskellige modeller på nuværende tidspunkt, og der kommer nye kollektioner ud hvert år. I denne artikel skal vi se nærmere på moderne vagabond til kvinder, og unge piger til rigtig fine priser.

Vagabond sko er også til mænd

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at vagabond også producere sko til mænd og unge drenge. Måske har mændene ikke lige så mange par sko stående derhjemme i skabet som det modsatte køn og føler måske, at et to til tre par fede sko er mere end rigeligt.

Det behøver vi ikke spekulere længere over her og nu, men lidt længere nede vil du finde en grøn firkantet boks, der vil føre dig direkte videre til den webshop med det største udvalg af vagabond sko til herre.

Vagabond Savannah loafers

Vagabond Savannah loafers

Find skoene her

Denne smukke loafer toffee er en absolut storfavorit i de varme måneder. Skoen er helt flad og dejlig blød, der gør det til en fornøjelse, at gå rundt i hele dagen. Kvaliteten er rigtig god med stærke, og holdbare materialer, der er til at føle på. Med andre ord en denne flotte loafer en super dejlig sko, og til en rigtig fornuftig pris.

Vagabond Edie ballerina sko

Vagabond Edie ballerina sko

Find skoene her

Rigtig mange kvinder elsker simpelthen de sorte mørke farver, og er du en af dem, så vil du med stor sandsynlighed forelske dig i denne super flotte ballerina. Denne model kan gå til stort set alt og kan bruges til mange forskellige lejligheder.

Uanset om den skal anvendes til hverdagen, eller til en god sommerfest så vil altid falde godt ind sammen med alt andet. Denne Edie ballerina har en lidt højere hæl, hvis man sammenligner den direkte med en traditionel ballerina sko.

Kasai hvid sneaker

Kasai hvid sneaker

Find skoene her

Denne Kasai model er meget populær iblandt de lidt yngre piger. Designet er først og fremmest utrolig moderne, og der er ligeledes flere flotte detaljer med. Skoen er med andre ord kridhvid, ligesom et stykke kridt, som vi kender fra folkeskolen, og vil man absolut have den i en anden farve, så er der også den mulighed.

Er du interesseret i flere billeder fra evt andre vinkler, så er der også mulighed, hvis du følger linket, der vil føre dig direkte til webshoppen..

Flotte Gaia sandaler i sort

Flotte Gaia sandaler i sort

Find skoene her

Denne smukke Gaia sandal fås i to forskellige farver, og den sorte er selvfølgelig den populæreste, der måske kunne være interessant for de fleste. Sandalen har en hælhøjde på hele 4 cm og har desuden en spænderem til anklen. Gaia modellen er forholdsvis ny på markedet og materialet, består af ægte kvalitets læder.

Minho brun sandal med tåsplit

Minho brun sandal med tåsplit

Find skoene her

Er du til brune sandaler med en kombination af ægte læder, og dejlig blød tekstilfor, så vil du højst sandsynligt synes rigtig godt om denne flotte Minho sandal. Minho er en hel flad sandal og vil derfor være oplagt til at bruge i hverdagene, da den giver fødderne en dejlig blød følelse. Husk, jo mere du går i ægte kvalitets læder sko, desto mere, vil de forme sig efter dine fødder.

Stort udvalg af Vagabond sko til kvinder

Fandt du ikke dine drømme sko fra vagabond her hos simplestyle behøver ikke blive skuffet over det. Der er som sagt rigtig mange forskellige modeller på markedet, du kan finde hos et af Danmarks absolut bedste mode webshops.

Du kan være ekstra heldig at finde netop din type sko til en billigere pris, eller måske sælges som en udgået kollektion. Alt dette kan finde meget mere om i den grønne kasse nedenunder, som automatisk vil sende dig videre til webshoppen.

Skriv en kommentar